Videodagboken är endast för medlemmar

Vad kul att du är nyfiken på vår videodagbok!
Det ser dock tyvärr ut som att du inte är medlem på Motgift, eller så har du glömt att logga in.

För att se vår videodagbok, och för att ta del av alla våra podcasts, artiklar och mycket mer, krävs ett medlemskap. Det kostar från 79 kronor i månaden och hjälper till att trygga Motgifts överlevnad och skapa möjligheter för vår fortsatta utveckling.

Tycker du om Motgift? Vill du ha tillgång till videodagboken och hela vårt arkiv med över tusen timmar podcasts, webb-tv, artiklar och mycket mer? Då ska du teckna ett medlemskap idag.

Lös ditt medlemskap hos Motgift

Brons
79kr
per månad
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla videodagböcker
Guld
399kr
per månad
  • Allt i silvermedlemskapet
  • Nya böcker från Motgift förlag
  • Nya funktioner först

I samtliga medlemskap ingår också rabattkoder som kan användas när du handlar från Motgift Förlag eller någon av våra samarbetspartners. Du kan närsomhelst avsluta ditt medlemskap. Ett medlemskap betyder inte heller att du sympatiserar med allt som Motgift producerar, utan är att se som en prenumeration på en medlemsprodukt. Förändringar i villkoren för medlemskap kan ske och kommer då meddelas medlemmar via e-post. Vi behandlar dina uppgifter med största säkerhet och om du vill känna dig extra säker rekommenderar vi att du använder en separat e-postadress samt anger falska adressuppgifter, notera att vi då inte kan skicka böcker eller magasin hem till dig.

Frågor om medlemskapet?

Vi svarar gärna på dina frågor om medlemskapet. Du kan använda vårt kontaktformulär eller ringa till oss på +49 (0)30 7469 4429.