Gör skillnad

Vi på Motgift försöker på daglig basis leverera ett medialt alternativ till de svenskar som tröttnat på den förljugna gammelmedian. Men vi kan inte påverka fler än vi når, och därför är det viktigt att du som lyssnar och finner vårt arbete viktigt, drar ditt strå till stacken för att vara med och göra skillnad. Här finns därför några sätt som du kan vara med och bidra på, vem du än är och hur din övriga livssituation än ser ut.

Bli medlem

Att bli medlem hos Motgift innebär att du tecknar en prenumeration. Det kostar några få kronor om dagen och gör att du får tillgång till alla våra sändningar, när du vill och direkt i din smarta mobiltelefon. Detta är ryggraden i Motgifts projekt, det som ger det möjligt för oss att planera, utvecklas och expandera.

Donera pengar

Utöver våra medlemmar är Motgift fortfarande beroende av de frivilliga donationer som kommer in till projektet. Varje krona gör skillnad!

Handla från BarriTrad

Vi har en butik som heter BarriTrad, och även om det är ett fristående projekt från Motgift (som är ett mediaprojekt) hjälper de oss ekonomiskt tills vi kan stå helt på egna ben. Handlar du från BarriTrad stödjer du alltså inte bara nationellt företagande, utan i förlängningen också Motgift. Som medlem hos Motgift har du dessutom 10% rabatt på hela sortimentet, din personliga rabattkod finner du på din medlemssida.

Sprid informationsmaterial

Vi tar regelbundet fram informationsmaterial i form av klistermärken, flygblad och visitkort som du kan sprida i ditt närområde. Dessa säljer vi till självkostnadspris. Om du är intresserad av att sprida informationsmaterial bör du skrivit upp dig på aktivistbrevet, så att du inte missar någon information om när det finns nytt material att tillgå.

Sprid våra länkar

Gör folk i sociala medier uppmärksammade på Motgifts existens. Sprid våra artiklar, skriv en statusuppdatering när det är dags för din favoritsändning och berätta för alla dina vänner hur de löser medlemskap och varför det är så viktigt.