Bli medlem på Motgift.nu

Vill du att alternativ media ska växa?

Motgift drivs på ångorna av många ideella medarbetare, och den ekonomiska och moraliska stöttningen som vi får från våra medlemmar. Vi har insett att ingen kan göra allt, men att alla kan göra något — och därför finns medlemskapet som ett sätt för dig att bidra till Motgifts överlevnad och utveckling.

Vill du kunna lyssna på Motgift när du vill?

Som medlem får du tillgång till hela arkivet med Motgifts sändningar i efterhand, oftast direkt efter att de sänts i Motgift 24. Du kan också prenumerera på dem i din mobiltelefons podcastapp, så att du inte ens behöver besöka hemsidan utan kan få alla program direkt i din telefon.

Lös då ditt medlemskap hos Motgift!

Brons
79kr
per månad
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla videodagböcker
Guld
399kr
per månad
  • Allt i silvermedlemskapet
  • Nya böcker från Motgift förlag
  • Exklusiva inbjudningar

I samtliga medlemskap ingår också rabattkoder som kan användas när du handlar från Motgift Förlag eller någon av våra samarbetspartners. Du kan närsomhelst avsluta ditt medlemskap. Ett medlemskap betyder inte heller att du sympatiserar med allt som Motgift producerar, utan är att se som en prenumeration på en medlemsprodukt. Förändringar i villkoren för medlemskap kan ske och kommer då meddelas medlemmar via e-post. Vi behandlar dina uppgifter med största säkerhet och om du vill känna dig extra säker rekommenderar vi att du använder en separat e-postadress samt anger falska adressuppgifter, notera att vi då inte kan skicka böcker eller magasin hem till dig.

Frågor om medlemskapet?

Vi svarar gärna på dina frågor om medlemskapet. Du kan använda vårt kontaktformulär eller ringa till oss på +49 (0)30 7469 4429.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp