Vi blev avstängda från PayPal – så övervinner vi censuren! (Den här Dan #2)

Motgift, och flera andra nationalister, har blivit avstängda från YouTube. Detta är bara början på angreppet på den verkliga förenings- och yttrandefriheten; därför måste vi redan nu diskutera hur vi förbereder oss. Dessutom: Trump säger sanningen och får skit, feminister överger "pussyhatten" och poliser till sjukhus efter besök i invandrarskola.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

HUVUDÄMNE:

PayPal, internetpyramiden och censuren

STRANDHUGG:

När två poliser var på besök i en grundskola i Botkyrka slutade det hela med sjukhusbesök för konstaplarna. Det var i samband med att poliserna befann sig i skolmatsalen som någon eller några kastade in en så kallad banger, alltså en väldigt kraftig smällare.
Även ett antal lärare fick uppsöka sjukhus och skolan valde att stänga för resten av dagen och skicka hem eleverna.
Att poliser blir attackerade i invandrarområden hör till vardagen numer, men då är det oftast på kvällstid ute på gatorna. Nu tycks även grundskolorna utvecklas till områden där det svenska våldsmonopolet helt tappat sin auktoritet.

**

Från och med den 1 juli i år blir det i stort olagligt att installera vedspisar i hemmet, detta för att anpassa sig efter nya hårdare EU-lagstiftning om rumsvärmare.
Nej, det är inget skämt. Klimatet ska räddas genom att svensken inte längre får ha vedspis hemma. Ett av få sätt att ha en egen, oberoende värmeförsörjning alltså.
Vilken slump att lagar som stiftas för att motverka den så kallade globala uppvärmning också inskränker människor frihet och självständighet.

**

Det går snabbt när man har kul säger man; men tydligen kan det också gå snabbt när man är feminist. Vi minns alla hur det så kallade #metoo-uppropet skördade feministiska offer på löpande band; de som var framstående feminister ena dagen pekades ut som sexuella förbrytare och mansgrisar nästa dag.
Ännu snabbare i vändningarna har det gått för den så kallade “Pussyhatten” som lanserades med buller och bång för bara ett år sedan. Den överges nu av feministerna. Samhällsnytt skriver att “skälet är att den är kränkande mot transsexuella kvinnor och icke-binära som inte har traditionellt kvinnliga genitalier samt färgade kvinnor då deras genitalier med största sannolikhet snarare är bruna istället för rosa.

UTRIKES:

Donald Trump ska ha undrat varför USA “låter folk från skitländer komma hit” istället för Norge. Detta enligt två anonyma personer som påstår sig ha insyn i de partiöverskridande samtalen om en migrationsreform.

Trots att uttalandet inte kunnat bevisas på något sätt har det som väntat skapat en hatstorm mot USA:s president på nätet och politiskt korrekta nickedockor står nu uppradade för att fördöma det påstådda uttalandet.

Den största floskelgeneratorn hittade den svarta senatorn Tim Scott:

“USA:s styrka ligger i vår blandning, däribland de som kommit hit från Afrika, Karibien och alla världens andra hörn. Att förneka sådana fakta ignorerar vår historias ljusaste delar.”

Roligaste kommentaren kommer nog från idrottaren Bernard Lagat, något så överraskande som en kenyan som är bra på att springa långt, som säger att han “är en stolt son från den skinande kontinenten kallad Afrika”.

Helt ärligt? Den skinande kontinenten? De enda framgångar kontinenten nådde var under tiden då vita sprid civilisation till den. Och är raslig mångfald USA:s styrka?
Det sitter för tusan fler svarta i fängelse än det går på college. Vilket underbart bidrag till samhället!

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp