Ny finanskris spås inom tre år (Nyhetskollen #33)

Expo är i blåsväder eftersom de täckt upp för Alex Bengtssons beteenden under åren och det borde vara på sin plats att vänstern och feministerna backar tillbaka och frågar varför det verkar vara så mycket övergrepp och elände just bland dem. Vilken väg går Annie Lööf och C? Kommer de att rädda flyktingamnestin åt regeringen? Vi tar också tag i ekonomin... framtiden verkar bli skakig minst sagt, finns det några ljus i mörkret?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

I dagens avsnitt:

  • Expo och Tillsammansskapet skakas av anklagelserna mot Alex Bengtsson. Daniel Poohl erkänner att det funnits problem och med tanke på alla avslöjanden i samband med #metoo borde det vara på sin plats att vänstern nu tar itu med problemen inom rörelsen.
  • L säger nej till regeringens “flyktingbarn”-förslag med hänvisning till pressen som kommer ställas på lärare och rektorer. MP kontrar dock med att det inte är tänkt att några krav skall ställas på “flyktingarna”. Kanske räddas det hela av Annie Lööf och C.
  • Är det omöjligt att leva som jude i Sverige idag?
  • Så är det klart: Pensionsåldern höjs dramatiskt – för att klara invandringen.
  • Investerare spår sämre avkastning och recession.
  • Köln rustar för nyårsafton – delar ut ”toleransarmband”.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp