När ska så svenskfientligheten uppmärksammas? (GMM #236)

Trots att det var minnesdag för Daniel Wretström i helgen och därför också en dag mot svenskfientlighet var det inte många som brydde sig om det... däremot brydde sig väldigt många om attacken mot synagogan i Göteborg. Det ena borde inte utesluta det andra, men det gör det alldeles uppenbart. Magnus dissekerar detta i programmet. Förutom det funderar han kring regeringens utredning om att massmedia inte ska få rapportera om sådant som kan skada relationen till andra länder. Svångremmen dras åt kring det fria ordet.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

I dagens avsnitt:

  • Göteborgs synagoga attackerades med molotovcoctails efter att en anti Trump/Israel-demonstration tidigare genomförts i staden. Det har blivit ett stort ramaskri, vilket kanske är på sin plats, men det får en likväl att fundera om alla verkligen är lika mycket värda i tider som dessa.
  • Att rapportera om Sverige på ett sätt som “skadar” landets förhållanden till andra länder skall klassas som utlandsspionage, det föreslår en utredning som lämnats in till regeringen.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp