Det fria Sverige lanserat – men vad med Motgift då?

Så kom den 25 november och intresseföreningen Det fria Sverige lanserades. Sedan dess har inget varit sig likt för någon av de inblandade. Här berättar vi hur Motgift kommer att påverkas framledes.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Så kom dagen då vi äntligen kunde berätta vad allt prat om de den 25 november handlade om och även om några kommit nära att lista ut vad som var på gång så hade ingen räknat ut allt. Och det kan man inte hålla emot dem.

Det som presenterades var något i hästväg; något som svepte över Sverige med storm och inom några timmar blivit en kraft att räkna med inom den nationella oppositionen.

Det fria Sverige var fött, en intresseförening för svenskar med ambitiösa mål vilka man redan är på god väg att uppfylla, bara dagar efter lanseringen.

Allt du behöver veta om Det fria Sverige och varför du måste engagera dig i föreningen finner du på DFS:s hemsida: www.detfriasverige.se Välkommen!

Men Motgift då?

Frukta inte, det mesta kommer att vara som det alltid har varit, fast aningen bättre på det vi är riktigt bra på. Följande mindre förändringar sker:

  1. Motgift kommer att fokusera på direktsändningarna, poddarna och webbteve medan det skrivna ordet kommer flytta över till Det fria Sveriges webbsida, förutom vårt minimagasin som fortsatt kommer att publiceras. Självfallet kommer vi också att publicera oss på våra egna bloggar och/eller olika webbsidor.
  2. Bokutgivningen upphör och vi har kommit överens med Logik förlag som tar över alla våra titlar. Självfallet kommer våra guldmedlemmar fortsatt att få de böcker som vi “ger ut” (alltså skrivs av oss). Motgifts butik upphör också tills vidare till förmån för Det fria Sverige.

Mer än så är det inte och som den uppmärksamma redan tänkt på handlar det hela om att renodla verksamheten och kunna fokusera på det som är Motgifts kärnverksamhet. Var sak på sin plats och skomakare bliv vid din läst.

Hemsidor att hålla koll på

Det fria Sverige

Motgift

Logik förlag

Odalman

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp