September – En succémånad för Motgift

September månad slog alla förväntningar när det gäller lyssnare och nedladdningar. Men det hände också oerhört mycket mer viktigt, som vår chefredaktör Dan Eriksson försöker sammanfatta i det här öppna brevet till dig som besökare.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Bästa Motgiftbesökare!

Vi har en helt fantastisk månad bakom oss, och vi står mitt upp i en storm som vi tänker släppa lös i slutet av november och sedan låta svepa över Sverige. Ibland gräver vi ned oss så i vårt arbete att vi glömmer berätta om de faktiska resultat vi når, och därför vill jag ta tillfället i akt att summera den gångna månaden för Motgift och berätta lite om framtiden.

Nedladdningsrekord

Vi satte i slutet av augusti målet att nå 100 000 nedladdningar under september månad, och när vi nu kan gå igenom statistiken visar det sig att vi slog det uppsatta målet med råge. När vi räknat samman nedladdningar från vår mediaserver med visningar på podcast-avsnitten på YouTube, hamnar vi på den runda, fina siffran 127 700. Då har vi inte räknat in visningar av de versioner vi lagt upp på Facebook, Vid.me, Bitchute och en del andra ställen – i Facebooks fall för att deras statistik är så oberäknelig och i de andra fallen för att siffrorna är så pass små att de inte gör någon större skillnad.

Kombinera detta med de 28184 lyssningarna på Motgift 24 (4422 unika lyssnare) på Motgift 24 där våra program direktsänds, och de nästan 21000 visningarna som var på våra liveströmmar när vi sände med video, så förstår man att vår räckvidd var större än någonsin.

Om våra radiosändningar och podcasts
Alla kan lyssna på våra sändningar, och alla våra medlemmar kan höra hela podcastarkivet i efterhand.

Utvecklade videosändningar

Men september 2017 var inte bara en månad då vi överträffade nedladdningsförväntningarna, det var också en månad då vi valde att göra det lite svårare för oss själva, men i slutändan så mycket bättre för många som följer Motgift, genom att satsa på en videoversion i samband med våra sändningar. Även om detta är något i sin linda, och vi framförallt är en nätradio som man nu kan se med video, snarare än en fullfjädrar videoproduktion, vet vi att många uppskattar utvecklingen och att det kan hjälpa oss att nå nya målgrupper.

Om våra videosändningar
Alla kan se videosändningarna live, och våra silver- och guldmedlemmar kan se hela videoarkivet i efterhand.

Ny bok och nytt magasin

I slutet av september kom dessutom Magnus Södermans bok “En nationalism för 2000-talet” från tryckeriet, och den skickas just nu ut till alla guld- och silvermedlemmar samt till de som förbeställt. De första recensionerna är på ingång, och av det vi hört hittills får boken ett minst sagt varmt mottagande.

Dessutom kan vi nu avslöja att det nya numret av vårt magasin även det har kommit från tryckeriet, och även det är på väg ut till silver- och guldmedlemmar. Det kommer släppas till lösnummersförsäljning den kommande veckan.

Stort avslöjade om Motgift framtid

I vårt försnack från sändningen den 25 september kunde vi också avslöja att vi ämnar flytta tillbaka till Sverige nästa år. Men det är inte bara så att vi kommer tillbaka till Sverige, utan vi kommer komma tillbaka med buller och bång. Men, var inte orolig du som behöver ditt Motgift, detta projekt kommer leva vidare som vanligt. Men det händer mer, och det kommer till stor del ske utanför nätet.

Presskonferens och lansering av det nya projektet, där flera andra ledande nationalistiska profiler är inblandade, sker i Berlin den 25 november. Om du är guldmedlem är du välkommen att delta, hör isåfall av dig snarast så att vi reserverar en plats åt dig. Presskonferensen kommer också att sändas direkt på nätet, mer information kommer när det närmar sig — men redan nu bör du göra rent kalendern lördagen den 25 november.

Tre spännande månader kvar av 2017

När vi så går in i sista kvartalet av detta händelserika år gör vi det med tillförsikt. Vi är starkare än någonsin, och nu är vi redo att ta det stora, viktiga men så många gånger svåra “nästa steget”. För att kunna ha tid att få allt på plats till den 25 november har vi valt att ställa in Gomorron med Magnus fram tills dess, men de andra sändningarna fortsätter som vanligt. Vi ber om och hoppas på din förståelse.

Vi kommer fortsätta utvecklas, och vi kommer ta på oss ännu större skor. Men vi behöver ditt stöd för att klara av det; om du har några kronor över, överväg då att donera dem till Motgift så att vi kan investera dem i vårt folks framtid på bästa möjliga sätt. Se också till att sprida ordet om Motgift överallt, hela tiden. Vi har inte möjlighet till stora reklamkampanjer i gammelmedia, utan är helt beroende av din hjälp att rekommendera oss.

Nu fortsätter vi. Tillsammans. Bättre än någonsin.

För fosterlandet och vårt folks framtid.

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp