Politiker varnar för laglös zon – men inte som du tror (GMM #214)

De ickesvenska förorterna får inte kallas no go-zoner, men delar av norrland är laglöst land, känns det rimligt? Afghanerna som strejkar (från vad) med understöd av vänstern kräver nu att du anpassar dig till deras nya Sverige; tänker du göra det? Det är något ur innehållet för dagen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

I dagens avsnitt:

  • Laglöst land i södra Lappland enligt centerpartist eftersom området bara har en polispatrull… där ser man hur lite politrukerna tror på medborgarna.
  • Är det inte dags för svenskar att ta lite ansvar för det nya Sverige? Det tycker i vart fall ung i Sverige som menar att vi måste lära oss nya språk för att klara oss i framtiden.
  • Det är dags att du också lär dig hur du ska tilltala folk så att du inte kränker dem… Universitetet i Alberta hjälper oss på traven…

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– No Remorse, My Homeland
– Johnny Dixon, Something about the West

Den nationella musiken presenterar i samarbete med Midgård

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp