Förbjud i demokratins namn! (Nyhetskollen #12)

Nu är det huggsexa från politiker om att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen; men han som vill det mest får inte vara med de andra som vill eftersom de nog vill förbjuda honom också. Mycket förbud när man har med demokrater att göra. Frågan är också varför man pratar om slaveri från fordom i USA, när man i Afrika fortsatt har det? Det och mycket mer i denna nyhetskoll.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

Är du medlem? Då kan du lyssna på hela kvällens sändning här.

I dagens avsnitt:

  • Stefan Löfven vill det; Annie Lööf vill det; Gudrun Schyman vill det och Jimmie Åkesson vill det! De vill inskränka grundbultarna i den svenska grundlagen genom organisationsförbud och förbud mot allmänna sammankomster och de som träffas tycker fel. Men när statsministern skall diskutera det med övriga partier, ja, då får Jimmie Åkesson inte vara med… eftersom Löfven helst skulle vilja förbjuda också dem.
  • Det blev ingen misstro mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) när riksdagen röstade. C, L och V lade ner sina röster men även om C och L röstat för så hade det blivit knepigt, eftersom att elva av SD:s representanter inte fanns på plats för att rösta.
  • Varför pratas det så mycket om det historiska slaveriet med tanke på att det i detta nu finns sisådär 40 miljoner människor som lever i slaveri i världen? Kanske eftersom Afrika och Asien toppar listan.
  • Nacka kommun bortom anständighetens gräns. En svensk åldring fick höra att han skulle sova på gatan, i samma kommun där en polygam utlänning sedermera fick tre lägenheter till sig själv, sina fruar och sina barn.
  • Vellinge röstade för ett tiggeriförbud, men är det verkligen rätt väg att vandra för att komma tillrätta med det egentliga problemet?

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp