Allvarligt att kulturministern kritiserar grundlagen (GMM #206)

Jesus röstade inte i något kyrkoval, däremot badn han sig en piska och misshandlade folk han inte tyckte hörde hemma i templet... Magnus ger litet utbildning i kristen tro. Sedan vänds blickarna mot Göteborg och de fortsatta turerna kring Nordiska motståndsrörelsens kommande demonstration; bland annat det allvarliga med kulturministerns ställningstagande mot svensk grundlag.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

I dagens avsnitt:

  • Kyrkovalet står för dörren. Vad hade Jesus gjort?
  • Det är fullkomligt oacceptabelt att kulturminister Bah Kuhnke kritiserar polisens tillstånd till NMR att demonstrera i Göteborg. Hur kan, för övrigt, en liten och därtill obetydlig minoritet (som väl judarna är) väga så tungt?
  • På tal om Jom kippur kan det vara på sin plats att belysa det märkliga inslaget i firandet vilket går ut på att man annullerar alla löften givna till Gud eller människor samt att sådana löften inte skall vara giltiga framledes.
  • Polisens nya grepp inför 30 september… flygblad åt både höger och vänster och det är skrattretande. Eller är det brist på information som gör att våldsvänstern är våldsamma?

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Skrewdriver, Shove the Dove
– Völunds Smed, Midsommarblot

Den nationella musiken presenterar i samarbete med Midgård

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp