Nationalister protesterade mot bögparaden i Karlstad

Nationalister demonstrerade mot bögparaden i Karlstad, men i gammelmedia låter man arrangören Hazel Svensson ljuga helt utan kritiska frågor. Motgift kan nu visa exklusiva bilder som motsäger arrangörens påståenden.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

En mindre grupp nationalister i Karlstad ville göra mer än att bara gnälla på nätet, och gav sig därför ut för att protestera mot bögparaden i deras stad; en miniversion av den stora snuskparaden i Stockholm och som i Karlstad går under namnet “Värmland Pride”. Med en banderoll och ordentlig beslutsamhet ställde man sig framför paraden och skanderade bland annat “krossa homolobyn” och “låt barn vara barn”.

Hazel Svensson "pekar finger". Själv kallar han det "kärlek".
Hazel Svensson “pekar finger”. Själv kallar han det “kärlek”.

I gammelmedia har man låtit arrangören Hazel Svensson uttala sig oemotsagd, och man har inte ställt en enda fråga. Svensson påstår bland annat att han skulle blivit spottad på samt att han då skulle reagerat med att ropa “kärlek”. Vi kan nu, som första media i världen, visa bilder från händelsen som istället visar att Hazel Svensson gör kommunistiska hälsningar med knuten näve och “pekar finger” mot motdemonstranterna som då befinner sig flera meter bort — alltså väldigt långt ifrån att svara med “kärlek”.

Vi har talat med en av motdemonstranterna som berättar att man först ställde sig framför paraden, men efter en diskussion med polisen valde man att istället gå längs med paraden med utvecklad banderoll. Detta fick Hazel Svensson att bli helt tokig, och i samband med en kurva valde han att spotta på motdemonstranterna samtidigt som han skrek svårtolkade saker, men som knappast verkade ha med kärlek att göra.

Gay Pride-rörelsen, tillsammans med den svenska homolobbyns mest namnkunniga organisation RFSL; är känd för sina starka kopplingar till pedofiler och har länge arbetat för att sexualisera barn. Att protestera mot dessa perversa parader är en plikt för varje sund svensk.

En annan deltagare i motdemonstrationen låter hälsa till Motgifts läsare:

– Vi tänker aldrig tolerera att snusket tillåts stå oemotsagt på någon plats i Värmland.

Efter samtal med polisen valde demonstranterna att gå längs med paraden med sin banderoll “Värna kärnfamiljen”, men blev då attackerade av arrangören Hazel Svensson.
Hazel Svensson med knuten näve i luften och bakom honom en kvinna som “pekar finger”. Så ser “kärlek och tolerans” ut i homolobbyns värld.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp