Viktigt: Motgift censureras av YouTube — läs detta!

Den stora nedstängningen av all form av kritik mot mångkulturen fortsätter. Läs detta innan det är för sent.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Idag fick vi vårt första klipp (som dessutom var politisk satir) raderat av YouTube för “hatretorik”. Detta har gjort att vårt konto är i “bad standing” och vi förbjuds nu att sända live på YouTube. En i raden av “åtgärder” sedan de mäktiga jätteföretagen i Silicon Valley och deras (((ägare))) bestämde sig för att strypa yttrandefriheten på nätet när de nu tagit kontroll över i stort sett hela dess trafik.
 
Detta gör att morgondagens program INTE kommer sändas direkt på YouTube. Istället kommer vi imorgon att sända på Facebook, medan vi letar efter en hållbar alternativ lösning.
 
Det går så klart som vanligt att lyssna via Motgift 24 här på motgift.nu
 
Det “fria” internet vi vant oss vid är under attack. Motgift, tillsammans med flera andra goda nationella aktörer, planerar en motreaktion mot detta för att inte låta dem tysta oss. Mer information kommer inom några veckor.
 
Så länge: Glöm inte att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev på https://www.motgift.nu/nyhetsbrev och följ oss på Minds, det yttrandefrihetsvänliga sociala nätverket https://www.minds.com/motgift
 
Vi kommer förmodligen försvinna helt från YouTube inom kort, följ oss därför på VidMe https://vid.me/motgift och BitChute https://www.bitchute.com/channel/motgift/ för att få ta del av våra senaste filmklipp och liknande.
Vänligen DELA DETTA så att ingen missar denna viktiga information.
Vill du ge internetcensuren ett långfinger? Donera och stöd vår verksamhet.

 

Se videon som censurerades

Videon finns också på BitChute.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp