Varför lägga om politiken när man kan ropa efter “gated hospitals”?

När moderaterna ledde regeringen var det vidöppna gränser och sossarna har följt i samma hjulspår som det plöts fram genom de senaste årtiondena. Resultaten är uppenbara men alla förslag som kommer handlar om symptomer, inte lösningar.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Senast ut är moderaterna i Skåne som i en debattartikel tar upp den osäkerhet som spridit sig på vårdinrättningar i de svenska storstäderna, i exemplet är det Skåne som tas upp:

“Det senaste året har fler än femtio skottskadade vårdats på de skånska akutmottagningarna. Merparten tillhör grupperingarna runt det som polisen kallar för kriminella ungdomsgäng, ungdomar mellan 17 och 25 år. De är beväpnade och bär skyddsvästar. Dagligen försöker de vinna egna fördelar genom att skrämma och hota. Det sker också när de kommer i kontakt med vården.”

Lösningen enligt moderatpolitikerna är inte att lägga om politiken; att göra som vi nationella säger –internera, deportera och repatriera – utan bara att behandla symptomen på ett sätt som begränsar för alla. Moderatpolitikerna föreslår följande:

“Det talas om gated communites, bostadsområden som inhägnas och bevakas av vakter. Det kan man ha olika åsikter om, klart är att de som bor där känner ett behov av att öka sin trygghet. Vad vi förespråkar kan kallas gated hospitals, inhägnade sjukhusområden. I alla fall nattetid ska hela områdena vara stängda. Utöver det är det minst sagt rimligt att säkerhetskameror placeras ut på sjukhusområdena och då speciellt vid akutmottagningarna. Att det är så ska också alla som vistas där få information om.”

Det är inte första gången de ansvariga för den samhällsförändring som sker kommer med dylika “lösningar”. Könseparerade badtider; avskiljda platser för tjejer på bussen; trygghetsvärdare och kameraövervakning av festivaler där sexövergrepp sker i allt större utsträckning och så vidare… och nu då, inhägnade sjukhus.

Man skulle kunna ändra politiken i grunden och påbörja den långa (och svåra) marschen tillbaka till ett svenskt Sverige – ett Sverige som i allt väsentligt var fritt från den brottslighet och de sociala problem vi ser. Men det gör man inte. Man ändrar inte politiken i grunden, man ifrågasätter inte det mångkulturella samhällsexperimentet och man fortsätter att låtsas som att inte etnicitet och kultur spelar roll.

Så löser man inga problem.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp