I det nya Sverige kanske någon saknas i klassen efter sommarlovet…

Bäst ni skolungdomar håller ögonen öppna nu när skolan börjar för i Sverige av idag kanske en eller annan klasskamrat har gifts bort under sommaren.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det hände sig, när jag var litet och gick i skolan, att en kompis eller klasskamrat inte kom tillbaka efter sommarlovet. Man visste att de inte skulle komma tillbaka eftersom de berättat att de skulle flytta eller byta skola. Idag är det tydligen annorlunda i Sverige.

Länsstyrelsen i Östergötland går ut i en kampanj inför skolstarten där de ber alla som upptäcker att en klasskamrat saknas efter sommarlovet att slå larm. Varför? Risken finns att de kan ha blivit bortgifta mot sin vilja… ja, också om de är barn så håll ögonen öppna också om du går i  mellan- eller högstadiet.

Detta är något nytt i det mångkulturella paradiset Sverige som garanterat inte fanns när undertecknad växte upp. Förvisso påverkar detta inte oss svenskar nämnvärt eller direkt, men det säger något om hela projektet mångkulturen.

Redan har, enligt ansvarig på Länsstyrelsen i Östergötland, 111 barn och ungdomar förts ut ur Sverige. Det betyder att vi bara där har 111 familjer som bor i Sverige men som lever enligt sed och bruk från hemlandet… alltså 222 vuxna, samt släkten som håller med. I Östergötland! Tänk hur det ser ut i resten av Sverige!

Det mångkulturella samhället fungerar inte eftersom ingen vill ha det, förutom några politiker då, ett koppel journalister och godhetssignalerare. Resultatet av den förda politiken är ett Sverige som slits itu. Det är kalla fakta!

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp