Bör AFA klassas som terrororganisation? (Nyhetskollen #3)

Inrikes, utrikes, skandaler, tragedier och dråpligheter... allt detta och mer därtill serveras i dagens avsnitt av Nyhetskollen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Vill du ha Motgifts alla podcasts direkt i mobilen?

Vår RSS-ström: https://www.motgift.nu/feed/podcast (om du är medlem, använd din personliga RSS-ström på din medlemssida)

Så gör du på Android
Så gör du på iOS

Är du medlem? Då kan du lyssna på hela kvällens sändning här.

I dagens avsnitt:

  • Hundratusentals i USA kräver att AFA klassas som terrorgrupp. Kommer presidenten svara?
  • Motgift och Gomorron med Magnus har försvunnit från Soundcloud.
  • Nio personer sköts i Sverige på samma helg men ändå fortsätter man hävda att landet är tryggare än  någonsin. Frågan är, hur illa ute är vi egentligen?
  • Sverige är ett större hot mot Finland är vad Ryssland är, detta menar en finsk professor vid Aalto-universitetet som menar att det finns en reell risk att Sverige förvandlas till en misslyckat stat på grund av den stora massinvandringen.
  • Trafikverket varnar nu för att islamistiska terrorgrupper kan rikta in sig på tågtrafiken och börja sabotera räls. I Sverige, med ett väl utbyggt spårnät över ödslig terräng vore det i stor sett riskfritt att sabotera.Lyckad demonstration på Medborgarplatsen, som också delvis skilde sig från hur det brukar se ut.
  • Transportstyrelsegate, släng dig i väggen! Ritningar över svenska skyddsobjekt, som flygbaser etc. hamnade i Kina.
  • Finska polisen bestämde sig till sist för att utreda attacken i Åbo som misstänkt terrorbrott. Man arbetar efter hypotesen att den misstänkte attackerade kvinnor specifikt. Uppgifter gör också gällande att mannen, Abderrahman Mechkah, var känd av polis sedan tidigare.

Videoversion

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp