Patrik Forséns anklagelser mot NPD är felaktiga! (Extra Extra #2)

I avsnitt 30 av podcasten Sluggers påstår Patrik Forsén att det tyska nationalistpartiet NPD "inte existerar i realiteten" utan "är säkerhetstjänsten". Han kommer också med grova felaktigheter om förbudsprocessen mot partiet 2003, samt anklagelser om att samtliga man träffar från NPD arbetar för säkerhetstjänsten. Detta är så klart helt felaktigt, och en typ av anklagelse som aldrig kan accepteras stå oemotsagd.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Uppdatering 15:57:

Patrik Forsén och Sluggers har publicerat en rättelse på sin hemsida. Vi hoppas och antar att podden med de grova felaktigheterna dessutom tas bort, alternativt förses med en rättelse i början av ljudfilen, så att inte dessa påståenden riskerar att få fäste bland de lyssnare som inte besöker hemsidan.

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp