Nyhetskollen #1: Afghanska ockupationen och Charlottesville

I Nyhetskollen idag tittar vi närmare på spektaklet på Medborgarplatsen i Stockholm där batikhäxorna suktande blickar mot afghanska lycksökare. Regeringen vill också försvåra för menignsmotståndare att nå ut till ungdomar och varför har regeringen anställt Alexandra Pascalidou för en podd. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Är du medlem? Då kan du lyssna på hela måndagens sändning här.

I dagens avsnitt:

  • Galenskaperna fortsätter på Medborgarplatsen där politiker, trånande äckeltanter, vänstertyper och vuxna barn från Afghanistan samlats. Polisen, ja de gör inget alls medan den som säger ifrån hotas och hatas.
  • Regeringen vill göra det möjligt för skolor att utestänga vissa partier. Men förslaget stöter på kritik då det faktiskt strider mot grundlagen.
  • UD-podden, vad är det? Regeringen har hyrt in lögnerskan och den politiska aktivisten Alexandra Pascalidou för att prata med diplomater om deras arbete. Självfallet är huvudfokus migration. Intresset verkar dock inte vara så stort om man titttar på hur många som laddat ned och lyssnat på de poddar som hittills har publicerats.
  • Alternativhögern demonstrerade i Charlottesville, Virginia, vilket inte någon kan ha missat. Vi tar det breda greppet och överblickar vad som hände, vilka som gjorde vad och pekar ut de skyldiga.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Om skribenten

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Född 1982 och uppvuxen i Skogås söder om Stockholm. Flyttade utomlands redan 2007 och är numer bosatt med familj i Berlins utkanter.

Om skribenten

Björn Björkqvist

Björn Björkqvist

Skribent som efter cirka 20 års skrivande för olika tidningar och hemsidor slutligen hittat hem till Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp