Nationalister hackade — vårt svar är solidaritet

När vänsterns försöker skrämma nationalister till tystnad genom datorintrång finns bara ett sätt vi kan svara på — med nationell solidaritet och genom att se till att attackerna får omvänd effekt.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

De senaste dagarna har vi nåtts av nyheterna om att två nationalistiska projekt hackats, och att hackarna påstår sig ha kommit över kundregister. De drabbade är medieprojektet Red Ice, och Nordiska motståndsrörelsens webbutik Nordfront Förlag.

Till att börja med vill vi understryka att vi har den största förståelse för de personer som är besvikna över att deras uppgifter nu kan ha hamnat på vift, och det är så klart ingenting någon önskar. Det är, för att tala klarspråk, fördjävligt att politiska terrorister inte kan respektera människors rätt att fritt söka och inhandla information och litteratur utan att behöva riskeras att “hängas ut”.

Men vi vill också understryka vikten av att förstå vad vårt folks fiender vill uppnå med den här typen av attacker, och hur vi måste agera för att komma ut som vinnare från en sådan sak.

Det är i detta läge också viktigt att påminna om att inga uppgifter på nätet är 100% säkra från intrång. Internetprojekt i allmänhet, och nationalistiska sådana i synnerhet, har IT-säkerheten kring sina kunders och medlemmars uppgifter som högsta prioritet, men det betyder inte att man kan vara helt säker. Anledningarna till detta är många, men det bör räcka att ha i beaktande att företag som Sony, myndigheter som NASA och även stater blir hackade — detta trots enorma budgetar för internetsäkerhet. Nationella internetprojekt jobbar med betydligt mindre medel än så, men gör så klart allt man kan för att skydda sina användare.

Låt attackerna få motsatt effekt!

När våra fiender attackerar oss på det här sättet har det två syften; att skrämma folk från att handla från nationella butiker och projekt, och att försöka få de som redan stödjer projekten att vända sig emot dem. Låt oss inte gå i den fällan.

Precis som när en nationalist får sitt hem attackerat, eller döms för hittepåbrott som “hets mot folkgrupp”, måste vi visa att deras trakasserier istället får motsatt effekt. När de vill att vi ska vara rädda för att stötta nationella projekt ekonomiskt, så ska vi öka våra stöd. Varje aktion från dem ska mötas av en reaktion som helt tillintetgör deras syfte.

Vi på Motgift känner med Nordfront och Red Ice i detta läge, och hoppas att de inte kommer drabbas av ekonomiskt bortfall som i värsta fall kan leda till uppsägningar eller minskad produktionstakt. Istället hoppas vi att de som redan stödjer projekten fortsätter att göra det, och kanske till och med ökar sitt stöd — i den nationella solidaritetens namn.

Som ett långfinger till de som vill oss illa, och med en förhoppning om att herrarna och damerna bakom respektive projekt fortsätter hålla huvudet högt trots trakasserierna, donerar vi från Motgift idag 2500 kronor till respektive projekt. Detta har när denna artikel publiceras överförts via PayPal.

Nu fortsätter vi bygga vidare. Den alternativa median vinner mark varje dag. Låt inte vänsterns hot och hat ändra på det.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp