Får man inte asyl ska man deporteras omedelbart, någon annan lösning finns inte

Om man lägger förslag för att komma åt illegala, varför nöjer man sig med halvmesyrer?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Många kanske tror att om till exempel Ahmed kommer till Sverige, söker asyl och får avslag, så blir det vändande resa hem igen. Tror man det har man fel eftersom “ordning och reda” som det talas så mycket om, bara är just prat.

Därför kommer vi inom kort, enligt moderaten Johan Forsell, inom några år ha 70 000 människor i Sverige som är illegala. En anseenlig skara. Därför vill Moderaterna ta krafttag och “krafttag” när det gäller svensk politik är ett skämt.

Vi läser ingressen till Sveriges radios artikel:

“Det ska bli svårare att stanna kvar i Sverige för den som sökt asyl och fått avslag på sin ansökan, anser Moderaterna som idag presenterar några av sina förslag till skärpningar.”

Sug på den. “Det ska bli svårare”… inte “det ska bli omöjligt”, bara “svårare”.

Om man levererar förslag och verkligen oroar sig över den växande skaran illegala i Sverige så kan man tycka att de inte “ska bli svårare”. Det ska bli stört omöjligt och helt kört. Om det “ska bli svårare” så betyder det bara att det ska ta lite längre tid att uppnå de där 70 000.

Det finns bara ett sätt att mota Ahmed i grind. Alla asylsökare interneras när de sätter fot i landet. Alla som får avslag deporteras vart efter. Vill man skapa “ordning och reda” så är detta den enda lösningen.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp