Mamma bjöd hem “flyktingbarn” – 14-åriga dottern våldtogs

Den svenska "godheten" fortsätter att skörda offer. Man vågar knappt tänka på mörkertalet som måste finnas.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det är en sorglig (men antagligen inte otypisk) historia som Fria Tider berättar om. Det är berättelsen om en 14-årig flicka som våldtas “i godhetens namn”, då hennes mor av allt att döma är en av de “goda” människor som förbarmar sig över de ensamkommande som drällt in i Sverige.

En kvinna, bosatt i Västmanland och som tidigare haft ett “ensamkommande flyktingbarn” boende hos sig bestämde sig för att bjuda hem nämnda “flyktingbarn”, dennes bror och tre andra män till sig.

Två nätter varade besöket och när utlänningarna lämnat anmälde modern att hennes dotter blivit våldtagen. Våldtäktsmannen, en 25-årig syrier, hade bjudit flickan på sprit och hon var mer eller mindre medvetslös. I förhör har hon berättat att hon vädjade till utlänningen att sluta våldta henne. Flickan återfanns sedan av sin mor, naken, utslagen och okontaktbar.

Mannen är nu dömd. Två år och två månaders fängelse och 115 000 i skadestånd till flickan. Ett skämt. Utvisas? Nej. Han får inte utvisas till den plats har i sådant fall skulle utvisats till, varför det inte blir någon utvisning.

14-åringen våldtogs i “godhetens” namn. Hennes mor är en “god” människa som öppnade sitt hem och sitt hjärta för ett “flyktingbarn”, först fick han bo där och sedan komma på besök med ett helt sällskap. Så “god” var hon att hon gick och lade sig medan resten fick klara sig själva.

Så “god” var mamman att hon först inte trodde att det rörde sig om en våldtäkt av dottern, det var “nog bara hångel” sa hon, tills dörren till flickrummet öppnades.

14-åringen våldtogs eftersom Sverige var så “goda” 2015 och släppte in den nu dömda utlänningen. Hon våldtogs eftersom gammelmedia inte brytt sig om att berätta sanningen om de ökande antalen sexbrott; eftersom feminister erbjuder alternativa förklaringsmodeller; eftersom polisen använder kod 291 och så vidare.

Kort sagt, hon våldtogs i “godhetens” namn – som om det skulle göra eländet bättre!

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp