Vi testar nytt chattsystem

Det gör ont när knoppar brister, men ibland är det dags för förändring. Kom in och testa du med!

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Som en del i förändringsarbetet inför höstens sändningar så testar vi nu ett nytt chattsystem. Detta system har flera fördelar, och vi vill gärna höra din åsikt i frågan.

För att logga in på chatten, antingen som gäst (då behöver du inte skapa ett konto) eller med ett konto (så att du kan skydda ditt användarkonto och få tillgång till alla funktioner), klicka på den lilla chattikonen i det nedre, högra hörnet (hamnar i vänstra hörnet för en del, vi arbetar på att lösa det). Du kan också som vanligt gå till www.motgift.nu/chatt för att öppna chatten i ett helt separat fönster. Observera att du inte kan logga in med ditt vanliga Motgiftkonto, utan du måste skapa ett separat chattkonto av säkerhetsskäl.

En ny funktion med den nya chatten är möjligheten att, om du skapat ett konto, kunna ta emot meddelanden även när du är “offline”. På detta sätt skapas mer av en gemenskap. Chatten får också en framflyttad plats på hemsidan som gör att den har ett värde även när det inte är sändning. Du som skapat ett konto kan också presentera dig med en bild och lite till.

Chatten fungerar även i mobilen, även om vi märkt en del små irriterande problem. Vi hoppas att vi, i samarbete med utvecklarna, kan lösa dem inom kort.

Nu hoppas vi att du kommer in och testar chatten och delger dina reaktioner. Antingen genom att kommentera den här artikeln, eller genom att skriva i chatten helt enkelt.

Detta är också chatten som gäller för kvällens direktsändning, som börjar 19:30. 

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp