Artikel Inrikes

Inget åtal mot regeringen för folkmord

Stefan Löfvén friad
Stefan Löfvén (Foto: Björn Björkqvist)
Regeringen kommer inte åtalas för pågående folkmord mot det svenska folket. Trots att lagen tydligt förbjuder just den politik som förs har åklagare beslutat att brott inte begås.

Den 6 juni anmäldes Sveriges regering för folkmord. Bakom anmälan stod hemsidan Blueshift som bland annat hänvisade till lagen som säger att folkmord begås om man ”påtvingar medlemmar av folkgruppen levnadsvillkor som är ägnade att medföra att folkgruppen helt eller delvis förintas”. Ett folkmord behöver alltså inte vara ett aktivt dödande utan kan exempelvis innebära att man genom handlingar som innebär undanträngning och tillintetgörande av en folkgrupp, det som populärt kallas invandring och integration, förintar en folkgrupp.

Anmälan lämnades in till internationella åklagarkamrarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Föga förvånande kommer dessa inte att vidta några åtgärder.

Vice chefsåklagare Marie Lind Thomsen vid Internationella åklagarkammaren i Stockholm skriver lättvindigt att “Uppgifterna i ärendet ger inte anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats.” Liknande besked har kommit från Göteborg. Blueshift låter meddela att man kommer att överklaga besluten. Vi bör dock inte ha några som helst förhoppningar om annat resultat.

Det viktiga i den här anmälan är dock inte hur det går hos åklagaren. Det är självklart att de springer regimens ärenden som en del av makten. Det som istället är intressant är innehållet i anmälan och att ett medvetande om att den politik som förs leder till folkmord sprids.

Folkgrupper har tidigare dött ut på liknande sätt. Vi vet att Afrika håller på att bli för litet för sin växande befolkning och att de har ögonen på Europa. Våra svenska politikers plikt borde vara att skydda det folk de företräder. Men de gör tvärtom.

Det som pågår i Sverige är ett försök till långsamt men aktivt folkmord. Andelen svenskar blir allt färre. Folkgruppen etniska svenskar förnekas från maktens företrädare. Genom att förneka svenskarnas existens kan folkgruppen inte heller tillintetgöras, man kan ju inte döda något som inte finns.

De har i princip öppna gränser. De tar sedan svenskarnas pengar och använder dem för att ge mat och bostad åt dem som kommer för att skuffa bort svenskarna. De betalar enorma summor för att sprida ut dem i hela landet, norr som söder, stad som landsbygd, för att det inte ska finnas någon plats kvar där svenskar kan bo med bara andra svenskar. De kallar till och med invasionen för ”nya svenskar” för att markera att vi gamla svenskar håller på att ersättas. Det trycks samhällsinformation, exempelvis om hur man söker bostads- och socialbidrag, på mängder av språk så att den köttsunami som sköljt över oss ska kunna plocka ut de pengar som det svenska folket pliktskyldigt betalar in med förhoppning om bra skola, effektiv sjukvård och en tryggad ålderdom. Man straffar kommuner med bostadsbrist som inte prioriterar bostad åt främlingar framför bostad åt arbetande svenskar.

Kort sagt, det pågår ett folkmord. Svenskarna ska inte finnas kvar. Det måste vara målsättningen. Hur kan dagens politik annars motiveras? Frågan är sålunda inte om det pågår ett folkmord mot svenskarna utan vad du gör för att förhindra det?

I framtiden, under andra förhållanden, får man utreda vilka lagbrott som begåtts av den nuvarande regimen. Vi kan inte inbilla oss att dagens regim kommer låta åtala sig själv.

Annonser

Om skribenten

Björn Björkqvist

Björn Björkqvist

Skribent som efter cirka 20 års skrivande för olika tidningar och hemsidor slutligen hittat hem till Motgift.

Populära kommentarer

 1. "Uppgifterna i ärendet ger inte anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats"

  Detta känns ju inte lite intetsägande. Skulle verkligen vara intressant att höra hur chefsåklagare Marie Lind Thomsen motiverar detta beslut närmare.

 2. Så här kommenterar han det i sitt senaste newsletter.

  Tack för att ni stött den anmälan för folkmord som gjordes den 6 juni 2017.

  Artikel om det här:

  Den 29 juni 2017 meddelade vice chefsåklagare Marie Lind Thomsen (vx tfn 010-562 50 00) att inte inleda förundersökning för brottet folkmord rör AM-75871.17.

  Thomsens motivering:

  "Uppgifterna i ärendet ger inte anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats."

  Vad gäller anmälan som gjordes i Göteborg med nummer AM-76158-17 meddelade Susanne Kaevergaard vid riksåklagaren att "anmälan föranleder inte någon åtgärd" med motiveringen "Anmälningsuppgifterna är så allmänt hållna att de inte kan ligga till grund för en prövning av förutsättningarna för att inleda förundersökning."

  Avslagen kommer att överklagas - se bifogat utkast.

  De som stött den ursprungliga anmälan och vill stödja överklagan genom att ha med sitt namn och epost på överklagan kan svara med namn och epost address så ombesörjer vi resten.

  Med vänliga hälsningar,

  Blueshift

 3. Inte ett helt oväntat beslut, dock ett bra initiativ av Blue Shift som exemplifierar den svenska juridiska staten och "det internationella samfundets" hyckleri när det endast räknas som folkmord om mörka människor systematiskt avrättas med militära medel samtidigt som det systematiska och iscensatta folkutbytet av vita människor i Europa inte räknas som det, fastän som FN:s deklaration förkunnar: ”påtvingar medlemmar av folkgruppen levnadsvillkor som är ägnade att medföra att folkgruppen helt eller delvis förintas”.

  Framför allt är initiativet positivt eftersom vänsterkommunister i regel gärna lutar sig mot internationella överenskommelser och officiella deklarationer när de talar om "mänskliga rättigheter" & "allas lika värde" osv och är väldigt noggranna med att påkalla att det är helt omöjligt att stoppa invandringen till Sverige som exempel, för då skulle Sverige bryta mot internationella konventioner; just därför är bra att någon bemödar sig att faktiskt rättsligt pröva folkmordskonventionen mot den svenska staten som de facto bedriver ett tyst, taktiskt och långsiktigt folkmord mot den svenska befolkningen i Sverige, bra!

Dessa kommentarer är från vårt forum, ge dig in i diskussionen på forum.motgift.nu

2 fler svar

Folk som diskuterar detta på forumet:

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!