Bill Gates uppmanar Europa att stoppa afrikanska flyktingar

Allt fler vaknar upp till det vi nationella varnat för i årtionden. Senast ut är Bill Gates som konstaterar att Europa måste stoppa massinvandringen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Italien uppelver en anstormning av lycksökare från Afrika med tiotusentals som anländer varje vecka. Lycksökarna tar sig till Libyen varefter människosmugglarna där, i samarbete med europeiska icke statliga organisationer och det europeiska gränsskyddet Frontex, för dem till Italien.

EU uppmanar Italien att inte inför ett flyktinstopp medan grannländer som Österrike förbereder sig på att stärka gränsbevakningen. Detta innebär i sin tur att Italien kommer att få handskas med problemet själva, vilket kan tvinga dem att agare i Medelhavet (något som naturligtvis borde gjorts för länge sedan).

Nationella har varnat för konsekvenserna av denna oansvariga politik och vi får nu medhåll av Microsoft-grundade Bill Gates som i en intervju med den tyska tidningen Die Welt tar bladet från munnen:

– Europa måste göra det svårare för afrikaner att nå kontinenten via de nuvarande rutterna, menar han och påpekar att Europa inte kommer att klara av det.

Han anser också att “den tyska inställningen” till utomeuropeiska invandrare; att de skall komma en masse till Europa inte fungerar:

– Å ena sidan vill man visa generositet och ta in flyktingar, men ju mer generös man är desto mer sprids ryktet – vilket i sin tur motiverar fler människor att lämna Afrika.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp