Svensk problemlösning – en studie i absurditeter

Efter att mångkulturen givit oss sexövergrepp i kubik kom polisen med lösningen... ett armband.
Man slutar aldrig häpnas över de fullkomligt vettlösa "lösningar" som erbjuds på de problem vi har i Sverige. Frågan är om det finns bättre än vad politiker, polis och proffstyckare kommer med?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

I Läroplanen för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 kan vi läsa om hur Sverige av idag redan hos de små skall inympas. Klar och tydlig är ambitionen:

”Det svenska samhällets internationalisering och den växande rörligheten över nationsgränserna ställer höga krav på människors förmåga att leva med och inse de värden som ligger i en kulturell mångfald.”

Vi måste lära oss att inse värdet i mångkulturen (resultatet av massinvandringen), antagligen eftersom detta ”värde” inte är självklart. Annat som har värde för oss förstår vi har det, men inte mångkulturen… kanske för att den är värdelös vid både första och andra anblicken.

Denna inställning till mångkulturen, denna naiva och verklighetsfrånvända ingång formar vår verklighet. Systemet är så betaget av sin egen lögn om dessa påstådda värden att inget – inte ens verkligheten – får stå i dess väg. Detta leder i sin tur till att de mest absurda ”lösningar” presenteras på allvarliga problem.

Låt mig dra några ur minnet, från när jag var ung och i närtid.

  • Utlänningar ger sig specifikt på svenska killar som de rånar på telefoner eller småslantar. Lösningen; var förstående och inse att de stackarna haft det jobbigt. Vänd andra kinden till och förstå att du är priviligerad.
  • Utlänningar tar sig friheter med unga svenska tjejer och kallar dem nedsättande ord. Lösningen; har inte så utmanande kläder på dig. Täck dig, ingen urringning och inga korta kjolar. Förstå att de stackarna har svårt att hantera bar hud.
  • Utlänning begår ett dubbelmord på Ikea i Västerås eftersom han fått avslag på sin asylansökan. Lösningen; se till att ta bort knivarna (men låt asylsökande vandra fritt).
  • Utlänningar skjuter vilt omkring sig med raketer och kastar smällare bland vanligt hyggligt folk. Lösningen; förbjud fyrverkerier för alla.
  • Utlänning kapar en lastbil och kör ihjäl en massa människor. Lösningen; påpeka att det inte har att göra med vare sig islam eller massinvandringen. Diskutera sedan möjligheterna att begränsa det offentliga rummet ännu mer och om man kanske inte kan göra det svårare att kapa lastbilar.
  • Utlänningar begår sexuella övergrepp på festivaler, också de utlänningar som anställts för att se till så att kvinnor känner sig trygga. Lösningen; låt polisen ta fram armband som det står ”#tafsainte” på, ordna med mer kameraövervakning och när det inte fungerar, sluta med festivaler.

Det finns ju andra lösningar på ovanstående problem. Först och främst måste vi bara erkänna att inget av ovanstående hade hänt om vi istället för dagens Sverige hade sett till att behålla det en gång svenska och homogena Sverige. Nu blev det inte så… generation efter generation svenskar röstade för att det skulle bli som det blivit, och nu när de kommit på att det inte var så bra så tar det alldeles för lång tid innan de fått modet att säga ifrån.

Så, vad göra?

Det är fortsatt enkelt och det skulle, om den politiska viljan fanns, kunna inledas på en gång:

  1. INTERNERA alla asylanter som kommer till Sverige och därtill alla utlänningar som begår (har begått) brott mot svenskar och/eller andats så mycket som ett uns gillande av muslimsk extremisms.
  2. DEPORTERA ovanstående så fort som möjligt (undantaget det fåtal som har rätt till asyl, vilket de får under begränsad tid) och går det inte att verkställa deportationen så håller vi dem fortsatt internerade.
  3. REPATRIERA på sikt och under så humana och respektfulla former som möjligt människor som inte har här att göra. Sverige skall vara svenskarnas land.

Valet torde vara enkelt så låt oss upprepa det tills vi blir hesa, låt oss påvisa en annan väg än den som ”våra” politiker stakat ut.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp