Danska politiker fruktar svenskodlade muslimska terrorister

Några "svenska" jihadister med lojalitet till IS.
Sveriges havererade politk och flathet mot muslimsk terrorism får konsekvenser då danska politiker vill införa gränskontroller mot Sverige.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Säpos generaldirektör berättade för en tid sedan att det numera finns tusentals radikla och våldsbejakna islamister i Sverige; en siffra som år 2010 var nere på 200.

På grund av detta kräver flera danska polititiker att man nu upprättar gränskontroller mot Sverige. Dansk folkeparti och de Konservativa anser att detta är den enda rimliga åtgärden och regeringspartiet Liberal Alliance vill först bara utreda om en sådan åtgärd ger den önskade effekten.

Detta är inte första gången som svensk politik skapar osäkerhet i regionen. När “flyktingkrisen” var som värst var det flera nordiska länder som oroade sig över Sveriges flathet. I början av 2016 förberedde Norge exempelvis en lag som skulle åsidosätta folkrätten om Sverige kollapsade (vilket vårt land vara nära att göra).

Danmark skall dock inte slå sig för bröster allt för mycket. Landet är inte förskonat från islamisering och multikulti utan har sina egna problem efter en i princip lika vettlös politik som den Sverige drivit. Det till trots, att de inte vill kasta bensin på elden genom att låta svenskaodlade islamister röra sig fritt kan man förstå.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp