Batikhäxor åtalas för sexuellt umgänge med “flyktingbarn”

Vare sig de små stackars flyktingbarnen på bilden eller mamma batikhäxa längst till höger har (oss veterligen) med historien att göra.
I Danmark står två batikhäxor åtalade för att ha haft sexuellt umgänge med "ensamkommande flyktingbarn". Så skulle aldrig kunna ske i Sverige.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det är inte bara i Sverige som batikhäxorna har svårt att hålla fingrarna borta från “ensamkommande flyktingbarn” utan fenomenet verkar vara internationellt. Dock bemöts det litet olika från land till land.

I Sverige tog debatten aldrig fart efter att det framkom att sexuellt umgänge mellan batikärringar och “flyktingbarn” verkar vara såväl vanligt som utbrett, i Danmark har samma sak nu lett till åtal.

Det är två kvinnor som tidigare arbetade på ett boende för “ensamkommande flyktingbarn” som nu står åtalade för att ha haft sexuella relationer med nämnda “barn” (vilka uppges vara 17 år gammla). Rättegångarna kommer att hållas i augusti och oktober och kvinnorna riskerar upp till fyra års fängelse.

I Sverige fortsätter ett samlat etablissemang att låtsas som intet… eller fortsätter att uppmana till dylikt:

“Vi vuxna måste ställa upp med fysisk närhet och trygghet på ett riktigt vis, agera motpol och ankare. Vi måste låta dörrar stå på glänt och lampor vara tända på nätterna.”

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp