Polen vågar Löfven brösta upp sig mot, inte Saudiarabien

Demokraten och feministen Stefan Löfven på besök i Saudiarabien.
En muslimsk diktatur tänker inte statsminister Löfven riskera att hamna i delo med, men polacker som inte vill vara med och ta ansvar för en politik de aldrig velat ha utan snarare kämpat emot, dessa skal minsann få...

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

I Polen har man sett hur det gått för de europeiska länder som öppnade gränserna och sa att man minsann inte hade något tak för människor; de har sett hur det går när man ska vara en ”humanitär stormakt” och därtill eftersträvat en självutplånande inställning som saknar motstycke i den nedtecknade historien… stanna kvar där en stund, låt tankarna tänka klart… det är hisnande.

För två år sedan var 25 procent av polackerna emot att ta emot så kallade ”flyktingar”. Idag säger 74 procent nej tack. Siffrorna kommer från flyktingkramarna i tankesmedjan Cheblem, så vi får väl lita på dem.

För två år sedan var majoriteten för att ta emot ”flyktingar”, men de styrande stod emot, sa nej och mötte EU:s hotelser. Två år senare tackar polackerna sin lyckliga stjärna. De inser, när de tittar på Sverige, Tyskland eller Frankrike, vad de slapp undan. Det har inte skett några terrorattacker i Polen. Fenomenet med män från Levanten som omringar polska kvinnor och tafsar är i stort sett okänt… ja, faktum är att det mesta vi nu vant oss vid i Sverige inte sker i Polen, där man under förra året gav 390 ”flyktingar” asyl.

Stefan Löfven var just och hälsade på i Polen. Han träffade där bland annat landets premiärminister Beata Szydlo och enligt egen uppgift var han både klar och tydlig mot henne. Rubriken hos SVT om besöket talar sitt tydliga språk om vad som gäller: ”Löfven hotar dra in pengar till Polen: ’Måste ta flyktingansvar’”.

EU har redan hotat de bångstyrka länderna Polen, Ungern och Tjeckien med dryga böter om de inte tar emot ”flyktingar” som vare sig ländernas regeringar eller deras folk någonsin sagt jag till (utan som beslutats av det överstatliga EU). Men också med böterna så visar det sig att länderna tjänar på att säga nej. Hotet från Löfven handlar om EU:s strukturfonder.

Polen ska minsann inte komma undan!

Välkommen så till Saudiarabien, en wahhabitisk absolut monarki som ingen längre förnekar finansierar muslimsk terrorism runt om på vår jord (om än genom superrika prinsar och inte officiellt). Efter fredagsbönen samlas man på Deeratorget (också kallat Chop Chop Square) för att hugga huvuden, armar, händer eller annat av folk som förbrutit sig mot islam.

När Stefan Löfven vara på besök i Saudiarabien skedde det en lördag till söndag i oktober 2016 så han missade begivenheten på torget med en dag. Det gjorde nog inget. I släptåg hade Löfven representanter för svenska näringsliv.

Saudiarabien är ett av världen rikaste länder. De har sammanlagt, från sina grannländer som slits sönder av krig, tagit emot exakt noll ”flyktingar”, trots att de har enorma tältläger med luftkonditionering (vilka används som boende åt muslimer på deras pilgrimsresor till Mecca) – siffran kommer från UNHCR men den förnekas av Saudi, som hävdar att de tagit emot över 2,5 miljoner flyktingar.

Saudiarabien kommer minsann undan!

Polen, Ungern och Tjeckien skall fördömas och kommuner i Sverige som inte vill/kan ta emot sin påtvingade kvot av ”flyktingar” skall få sina fiskar varma. ”Alla ska hjälpa till”, frustar Löfven. ”Vi klarar det”, ropar Merkel och EU-topparna hotar varje nation som säger ”nej tack”.

Samtidigt fortsätter man att stryka Saudi medhårs och står bakom den oheliga allians som såg till att hela Mellanöstern kastades in i det kaos och blodbad som råder. Och självklart får Saudi forsätta finansiera moskéer i Sverige.

Och av någon outgrundlig anledning låter vi – européer som kollektiv – dem komma undan med det, om och om igen.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp