Tänk på barnen!

Tänk på barnen
Det mest uttjatade argumentet i invandringsdebatten torde vara "tänk på barnen". Björn Björkqvist tittar närmare på hur ramsan används och menar att argumentet borde användas i motsatt riktning.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Låt oss titta på nutidens mest uttjatade argument: Tänk på barnen. Det är ett argument som hörs konstant i våra dagar och syftar till att vi ska låta vuxna karlar stanna i Sverige för att de sagt att de är barn. Argumenten kommer ofta från organiserade främlingsmottagande kvinnor i övre medelåldern som i ena stunden ser dessa karlar som sina egna barn som de måste pyssla om, mata och bädda ner för att i nästa stund köra lap dance för, dela säng med och planera framtid tillsammans med. Redan här hade man kunnat ifrågasätta mantrat ”Tänk på barnen”. Man ligger inte med sina barn. Hur desperat och äcklig en batikhäxa än må vara så ligger hon inte med sina barn.

Mantrat tycks istället vara en form av argument som man bara drar för att man lärt sig att det går hem. Jag kan inte låta bli att tänka på den upprörda kvinnan i Simpsons som oavsett fråga uppmanar sin omgivning att tänka på barnen.

Argumentet går på högvarv
Ålderstesta ”flyktingbarn” för att kunna hjälpa barnen och undvika att vuxna karlar bor med tonårskillar: Nej! Tänk på barnen!
Utvisa människor utan flyktingskäl som visat sig vara vuxna: Nej! Tänk på barnen!
Straffa våldsbrottslingar som utgett sig för att vara 17år men egentligen är 25: Nej! Tänk på barnen!
Straffa vuxna karlar som utnyttjar ungdomar sexuellt på boenden för barn som gärningsman och offer bott på: Nej! Tänk på barnen!
Se över lämpligheten över de intima situationer som uppstått mellan batikhäxor och ”barn”: Nej! Tänk på barnen!

Det är uppenbart att dessa män i många fall är någon form av substitut för uteblivna barn eller utebliven livspartner för många av de där batikhäxorna. Det gör allt de säger helt ointressant. De struntar i barn. De struntar i invandrare generellt. De struntar i Sverige. De struntar i politik. De är bara ute efter personlig tillfredsställelse. Kanske var det inte vad som drev dem från början, men idag är det så.

Tänk på de svenska barnen
Jag vill ändå stanna upp vid barnen. Även om kulturkäringarna gjort allt för att våra barn ska bli ett skämtsamt argument man kan drar fram vid sidan om rasistkortet så har vi vuxna en skyldighet att ge våra barn en sund uppväxt och lämna ett fungerande samhälle till dem. Idag brister vi i vårt ansvar på alla tänkbara sätt.

Jag ser några nyheter som dyker upp i mitt flöde på sociala medier.

Jag läser en artikel i Lokaltidningen från igår om hur SVT:s sommarlovsscen i Malmö utsattes för stenkastning av ett gäng i 20-årsåldern. Stenkastningen riktades mot publikvärden och väktaren på plats men bara 30 meter bort satt förväntansfulla barn som kommit för att titta på sina idoler från tv.

I Norrbottens Kuriren läser jag om hur en 30-årig asylsökande man gått fram till en nioårig flicka och sparkat henne på käken. Mannen hade tidigare blivit avvisad av en Securitasvakt från Migrationsverkets reception och då förklarat att han skulle “gå ner på stan och mörda någon.” Som tur var flydde flickan efter den första sparken. Kanske därför slapp vi läsa om ännu ett mord. Mannen var arg på Migrationsverket för att de ville flytta honom från Boden till Östersund. Om åklagaren nu får sin vilja igenom utvisas mannen i fem år innan han är välkommen tillbaka till Sverige.

I Sydsvenskan finns en artikel om om hur en 17-åring och en 14-åring våldtagit en ”ung kvinna”. Gärningsmännen filmade delar av övergreppen och kunde därigenom fällas. Vad ”ung kvinna” innebär på mediaspråk är svårt att veta men hon ska tidigare ha haft en relation med 14-åringen. 17-åringen döms till tio månaders sluten ungdomsvård och därefter tio års utvisning. 14-åringen är för ung för att dömas.

Jag skulle kunna fortsätta men nöjer mig med dessa tre artiklar från den 19 juni. Varje vår uppstår problemen med rån mot barn som säljer majblommor. Vi ser hur svenska barn byter skola för att slippa främlingsgäng som misshandlar och trakasserar sin omgivning. Familjer byter kommun för att ge sina barn en trygg uppväxt, men i takt med att invandringen ökar finns snart inga säkra områden.

Så skärp till er! Tänk på barnen. Tänk på våra svenska barn. Vad är vi för vuxna om vi accepterar att våra barn utsätts för det här? Vad är det för pinsam ursäkt till samhälle vi en dag ska lämna över?

Jag tänker på barnen och applåderar därför varje utvisning. Jag tänker på barnen och därför arbetar jag aktivt för ett svenskt Sverige. Allt annat är ett svek mot framtida generationer.

Om skribenten

Björn Björkqvist

Björn Björkqvist

Skribent som efter cirka 20 års skrivande för olika tidningar och hemsidor slutligen hittat hem till Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp