Nationalister protesterade mot moskébygge i Karlstad

Det är inte alla svenskar som tänker hålla käften när politiker förråder land och folk. Vi har exklusiva bilder och en rapport från en exemplarisk aktion i Karlstad under gårdagen.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Igår röstade politikerna i Karlstads kommunfullmäktige ja till detaljjplanen för att bygga en moské i miljonsprogramområdet Rud. Ett 50-tal personer valde dock att högljutt och synligt protestera mot planerna. En av aktivisterna berättar själv på Facebook:

En protest utlystes av sidan Nej tack till moské i Karlstad och lokala nationalister, vanliga måndagsflanörer, familjer och pensionärer träffades för att protestera mot det här beslutet. Totalt var vi runt 50 personer utanför med banderoller och plakat.

Efter en stund ute valde vi nationalister att vi går in i vilket fall, vilket ledde till en bitsk diskussion hurvida banderoller faktiskt kan ses som kläder och att ett allmän biblioteket och ett kommunfullmäktigemöte tydligen inte alls var öppen för allmänheten. Efter att ha diskuterat detta ett tag släpptes vi in i salen. Men efter att ordningsmakten hade visiterat samtliga, även då äldre herrar och gummor.

Väl inne i salen gjorde vår blotta närvaro politiker-packet lite ängsliga men vi satte oss ned och var tysta som de goda medborgarna vi är. Efter en stund var det någon )som ställde sig upp och förklarade kort och gott att politiker som tar så sinnessjuka beslut ska avgå. Vi är folket och de har svikit oss. Vi vänder er alla ryggen idag. Varav alla vände politikerna ryggen.

Självklart får man ju inte säga vad man tycker till det politiskt korrekta packet och farbror blå och väktare föste ut oss ur sessionssalen.
Varav de duktiga värmländska fosterlandsvännerna fyllde sina ljuva stämmor och skanderade “AVGÅ PK-PACK!” och packet kunde sitta där på sina fisförnäma stolar och skämmas.

Sedan fortsatte protesten lugnt och stilla, många drog sig hemåt men några stannade allt kvar tills mötet var över för att förklara för packet som röstat ja, att de borde skämmas.
Lite intervjuer genomfördes så vi får hålla koll i slaskpressen om man blir felciterad eller inte.

Men ett stort tack till er alla som var där idag! Idag lade vi fram kravet att de som sviker, genom sitt politiska uppdrag svenskar, värmlänningar och Karlstadsbor ska avgå.

I framtiden kommer vi se till att det faktiskt blir så.

Från Motgifts sida är vi glada att se den lokala organiseringen underifrån, och hoppas att Karlstads exempel inspirerar många andra runt om i landet att våga göra sina röster hörda. Samtidigt vill vi stämma upp i aktivisternas talkör till politikerna som fortsätter sälja ut vårt land och försätta vårt folk i direkt livsfara: Avgå PK-pack!

Extra besvikna, men tyvärr inte förvånade, är vi över Sverigedemokraternas reaktion som “tar avstånd” från aktionen och låter som vilket PK-parti som helst när de intervjuas av Sveriges Radio.

Om du vill komma i kontakt med aktivisterna i Karlstad, lös ett medlemskap hos Motgift för att verifiera din identitet och skriv sedan till oss så förmedlar vi vidare. Vill du få inspiration till hur du kan organisera dig lokalt, läs Magnus Södermans bästsäljande bok “Odalfolket och mannaförbunden”.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp