GMM #184: Tack för mig och trevlig sommar!

UR DAGENS PROGRAM: Då var det slut för den här säsongen, men sörj inte, Gomorron med Magnus är tillbaka i augusti igen. I dagens avsnitt knyts säcken ihop. Vad har åstadkommits och vad står på agendan framöver? Magnus svarar också på några läsarfrågor som funnit i arkivet så att den tredje säsongen kan skrivas på blanka papper.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Skrewdriver, Pride of a Nation
– Warlord, Brainwashed

Musiken presenterar i samarbete med Midgård

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp