Gomorron med Magnus Podcasts

GMM #184: Tack för mig och trevlig sommar!

UR DAGENS PROGRAM: Då var det slut för den här säsongen, men sörj inte, Gomorron med Magnus är tillbaka i augusti igen. I dagens avsnitt knyts säcken ihop. Vad har åstadkommits och vad står på agendan framöver? Magnus svarar också på några läsarfrågor som funnit i arkivet så att den tredje säsongen kan skrivas på blanka papper.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Skrewdriver, Pride of a Nation
– Warlord, Brainwashed

Musiken presenterar i samarbete med Midgård

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!