Gomorron med Magnus Podcasts

GMM #183: Agendan lyser igenom när media hyllar muslimer

UR DAGENS PROGRAM: Gammelmedia visar åter sin agenda när muslimer hyllas på lösa boliner efter branden i London. Frågan är också vilket ansvar media har för attacken mot de republikanska politikerna i USA, ansvar från nationella skall ju alltid utkrävas. Kort sagt måste vi förstå konfliktens natur. Med mera, så klart...

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Böcker som tas upp i programmet:
Anarko-fascism – Naturen återfödd av Jonas Nilsson (Logik förlag)

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Bound for Glory, Doctor Marten Dental Plan
– Pluton Svea, Dagen kommer

Musiken presenterar i samarbete med Midgård

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!