Ulven stoppade Pridetåget

En ensam man kan göra skillnad. Se här hur den välkände aktivisten Ulven splittrar Pridetåget och får det att stå still i en minut.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Kommer ni ihåg göteborgaren som blivit känd under namnet Ulven? I en rad filmer har han drivit gäck med kommunister och Pridedeltagare genom att som ensam individ närma sig deras möten med plakat som skvallrat om att han inte delar deras värdegrund.

När West Pride gick av stapeln i Göteborg förra året deltog Ulven med ett plakat där det framgick att han anser att Pride är ett hot mot ett sunt samhälle. Dessvärre fick han sin skylt uppäten av en hungrig bögaktivist.

Kanske var det därför som Ulven i år begav sig till West Pride utan plakat. Istället bar han en tröja med en bild som en kärnfamilj som med ett paraply skyddar sig från regnbågsfärgad nederbörd. Han gick sedan in mitt i Pride-tåget och stannade framför en brandbil som deltog i den politiska paraden. Titta själva på filmen för att se hur halva tåget går vidare medan en man med civilkurage lyckades få resten av tåget att stanna.

Som vanligt är toleranströskeln låg och i filmen kan vi se hur Ulven förs bort av polis medan en arg feminist försöker skrämma bort kameramannen, sannolikt upprörd över att han inte fick käka papp i år.

Etiketter

Om skribenten

Björn Björkqvist

Björn Björkqvist

Skribent som efter cirka 20 års skrivande för olika tidningar och hemsidor slutligen hittat hem till Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp