Viktigare för stadsmissionen att vara pk än att hjälpa människor i nöd

När Stadsmissionen säger nej till en större donation eftersom det är politiskt korrekt så hyllas de av "goda" människor. Världen är bra underlig.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

För 85 000 kronor skulle stadsmissionen kunna dela ut 3 400 måltider till hemlösa eller fattigpensionärer (ja, till och med till zigenare från andra länder om man nu ville det). Men när dessa 85 000 skulle skänkas till dem blev det ett “tack men nej tack” eftersom att avsändare var fel.

Var det då en kriminell kartell som ägnar sig åt drogförsäljning ett nätverk av pedofiler som ville skjuta till slantarna? Om så kan ett “nej” vara på sin plats, speciellt med hänvisning till Stadsmissionens policy. Men icke, det var Sveriges andra största parti, Sverigedemokraterna, som vill hjälpa till.

I ett mail till SD menar Stadsmissionen att de inte tar emot pengar från personer eller organisationer som strider mot Stadsmissionens människosyn. Men någon vidare förklaring kommer inte. Många reagerar indignerat över beslutet, speciellt med tanke på att vi allt som oftast för höra om pensionärer som inte får pengarna att räcka till eller hemlösa som trängs undan.

Alla är dock inte ledsna över att 3 400 måltider inte blir av. Malena Ernman hyllar Stadsmissionens beslut och tycker det är bra att politisk korrekthet övertrumfar medmänsklighet. Det gäller ju att prioritera rätt.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp