Prisbelönt “svensk” journalist… och terrorist!

Sverige fortsätter att exportera mordiska terrorister. Denna gång till råga på allt journalist för vänstervriden gammelmedia.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Innan Farid Ikken bestämde sig för att attackera en polis utanför Notre-Dame i Paris, vilket i sin tur ledde till att han blev skjuten av den attackerade polismannens kollega, hade han arbetat åt Sveriges Radio. Ikken, som ursprungligen kommer från Algeriet kom till Frankrike 2014. Innan dess fanns han i Sverige där han studerade och arbetade SR, men också för UNT och den vänsterextrema tidningen Fria Tidningen.

2009 vann han ett fint pris för ett reportage i Folket i Bild där han skrivit om illegala invandrare. Priset var “EU-komissionens nationella journalistpris mot diskriminering”. Motiveringen löd:

“Massip Farids artikel handlar om asylsökande som inte har rätt till sjukvård och som därför tvingas söka vård i smyg, samt om den vårdpersonal och andra som trots detta ger sjukvård till asylsökande”.

Vid halv fyra-tiden igår överföll han så några poliser utanför Notre-Dame i Paris. Han skrek “det här är för Syrien” medan han svingade sin hammare och skadade en polis. Farid Ikken är ännu en på listan över terrorister som Sverige exporterat till andra länder.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp