Omfamna ditt barns påhittade könsidentitet, annars omhändertas det av staten!

Vad vidsynta och progressiva vi blivit i väst när föräldrar gör bäst i att lyda sina barns nycker, med fara för att förlora dem annars. Detta är resultatet av en ny lag i Kanada.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Enligt en ny lag som röstats igenom i Alberta, Kanada – The Supporting Children, Youth and Families Act of 2017 – är det inte ens längre så att staten vet bäst när det kommer till hur föräldrar skall uppfostra sina barn (något vi av någon anledning är vana vid i Sverige). Nu har det gått så långt att barnen själva vet bäst.

Från och med nu kan staten ta ifrån en familj vårdnaden om deras barn om de inte accepterar och omfamnar barnets påhittade könsidentitet. Jack Fonseca, strateg på Campaign for Life, förklarar hur lagen kan fungera:

“Den säger att det är omöjligt att lille Johnny är förvirrad och att han en dag kommer att växa upp och komma på att han inte är en flicka. Om han är övertygad om att han är en flicka, och hans föräldrar inte omfamnar detta, så kan han berätta de för sina lärare i skolan vilka anmäler det hela till myndigheterna. Snart nog knackar det på dörren och myndighetspersonal tar ifrån dig ditt barn – ja, ditt barn – och placerar honom någon annan stans där han kan växa upp som Jane”.

Lagen gick enkelt igenom med 63 för och 23 emot.

Kanske dags att vakna upp och förstå hur mäktig hbtq-lobbyn är, en lobby som är verksam också i Sverige.

I samma anda hade den amerikanska bögtidningen The Advocate nyligen ett reportage där man hyllade Montreals senaste drag queen, Lactatia, åtta år gammal. Och nu alltså en lag som säger att föräldrar som inte omfamnar detta kan förlora vårdnaden om sina barn… allt i den liberala demokratins namn.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp