GMM #176: Nationaldagsspecial

UR DAGENS PROGRAM: Idag är det Sveriges nationaldag men yran infinner sig inte riktigt i vårt land. Vad beror det på? Magnus djupdyker i Sverige och svensk historia samt tittar närmare på vårt svenska kynne. Vilka är vi hur är vi! Därtill förklarar Magnus också vad svenskhet är. Med mera, så klart...

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Henrik Pihlström, Stå för ditt land
– Ferox, Ballad om en bortglömd hjälte

Musiken presenterar i samarbete med Midgård

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp