388. Terrorvåldet drabbar åter London

Två terrordåd drabbade London under natten mot söndagen den 4 juni och minst sju personer har avlidit. I detta extrainsatta program från Motgift analyserar och kommenterar Magnus Söderman och Björn Björkqvist det som skett.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Magnus Söderman och Björn Björkqvist leder lyssnarna genom nattens händelser; vad vet vi, vad spekuleras det kring och vilka reaktioner har kommit från politiska ledare i Sverige. Attacken som sådan visar en ny strategi från terroristerna vilken är omöjlig att skydda sig mot, med mindre än att man hörsamma Motgifts treklang: INTERNERA – DEPORTERA – REPATRIERA! Hur stor är sannolikheten att “våra” ledare kommer att genomföra detta?

Magnus och Björn funderar också kring vad vi kan göra – vi som nationell opposition.

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Om skribenten

Björn Björkqvist

Björn Björkqvist

Skribent som efter cirka 20 års skrivande för olika tidningar och hemsidor slutligen hittat hem till Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp