Zara Larsson och Nordisk Ungdom = sant?

Klistermärken med Zara Larssons ansikte och ett citat till förmån för de vita folkens överlevnad har dykt upp i Stockholm.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Klistermärken med Zara Larsson och citatet: “Vi måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn” har dykt upp runt om i Stockholm. Avsändaren på klistermärkena är Nordisk Ungdom. Detta har fått stor uppmärksamhet eftersom Zara Larsson ikväll skall spela på Gröna Lund.

Många kanske undrade om Larsson, som tidigare uttryckt sig nedsättande om svenskar i allmänhet och vita män i synnerhet hade kommit på bättre tankar. Så verkar dock inte vara fallet.

Till Sveriges Radio låter Larsson hälsa att hon tar avstånd från det hela, antagligen eftersom hon inte vill att det skall finnas en framtid för vita barn – dock för barn av alla andra nyanser.

Nordisk Ungdom bekymrar sig heller inte om den polisanmälan som skall vara inlämnad utan säger till P3 att det var ett “fint citat med ett fint ansikte”. Fredrik Hagberg från Nordisk Ungdom har vidare kommenterat till Nyheter Idag angående det som hänt och varför hon hamnade på klisterlappen:

– Vi tänkte att vi skulle hedra hennes konsert imorgon. Jag tror hon blir glad när hon ser att hon uppmärksammas och syns på varje lyktstolpe och att folk tycker om henne för hennes fina citat.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp