Skolbarn ska nu lära sig att respektera terrorister i skolan

Samtidigt som självmordsattacker sker i Europa vill pk-etablissemanget nu att barnen skall lära sig att respektera terrorister och därtill förklara att det finns "goda" sådana.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Ett nytt lärohjälpmedel har börjat användas i Storbritannien: Talking About Terrorism. Bland annat uppmanas lärare att förmå skolbarnen att skriva ett brev till en terrorist. Enligt det narrativ som gäller i vägledningen begår terrorister sina gärningar på grund av att de behandlats “orättvist och inte fått respekt”.

Därtill berättas det om terrorister som stod på “rätt sida” och ett exempel på en sådan är Nelson Mandela. Ett annat exempel är Suffragetterna som “använde våld och kallades terrorister … Idag ser många på dem som modiga kvinnor och beundrar deras kamp för rätten att rösta”.

Författarna hoppas att barnen skall lära sig att bli mer toleranta och att detta måste man börja lära ut så tidigt som möjligt. Kritiker menar att det hela är galet och att resultatet blir att barnen lär sig att respektera religiösa fanatiker som vill döda dem.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp