GMM #169: Trumps tal till Natoledarna gav i alla fall litet hopp

UR DAGENS PROGRAM: Efter Trumps tal till Nato-ledarna i Bryssel finns det några positiva saker att ta fasta på, Magnus tittar närmare på det hela. Uppgifter gör också gällande att MI5 inte bara kände till Manchesterbombaren utan också såg mellan fingrarna med dennes jihad-resor till Libyen. Med mera, så klart...

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Frank Sinatra, My Way
– Merle Haggard, Fighting Side of Me

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp