Tiotusentals nåddes av Motgift förra veckan

Motgift fortsätter nå fler människor och nådde förra veckan ännu en milstolpe i sin verksamhet. Låt oss titta lite närmare på statistiken och framgångarna.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Totalt hade vi 2137 unika lyssnare vid våra direktsändningar som lyssnade i fem minuter eller mer under totalt 10711 lyssningstillfällen. Samtidigt laddades våra podcasts ned 16023 gånger under samma period.

Vi nådde också en viktig milstolpe när vi under förra veckan klättrade över 900 betalande medlemmar på motgift.nu, vilket betyder att våra medlemskap täcker ungefär 70% av våra budgeterade månadsutgifter i dagsläget. Resten av budgeten täcks förhoppningsvis upp av donationer och bokförsäljningar.

Förra veckan lanserade vi dessutom vårt partnersystem för dig som vill hjälpa Motgift att växa, bli en del av vårt team och dessutom kunna tjäna en extrainkomst. Vi öppnade också upp för förbeställningar av Magnus Södermans nya bok “Odalfolken och mannaförbunden” där första upplagan snart redan är slutsåld.

Som vanligt har vi flera nya, intressanta projekt som antingen befinner sig på idéstadiet eller i startgroparna, och vi kan till allas glädje meddela att Motgift kommer fortsätta sända hela sommaren mer eller mindre som vanligt. Våra medarbetare kommer ha “rullande semester” vilket betyder att det inte blir något sändningsuppehåll mer än kanske någon enstaka dag här och där.

Stort tack till dig som stöttat och fortsätter stötta vårt projekt. Vi fortsätter bryta ny mark och nå ut till fler svenskar, och producerar i dagsläget runt 15 timmar podcast (varav minst 11 timmar direktsänds) i veckan – och det är ändå bara en del av vår verksamhet.

Vi har kommit en lång väg sedan vi startade för dryga fem år sedan, men vi är långt ifrån nöjda. Motgift och Motgifts gemenskap fortsätter växa, och vi hoppas att du vill vara med på det tåget, för här kommer det hända grejer.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp