Pamela Andersson: “Jag anser mig vara antifeminist”

Pamela Andersson är orolig över att världen håller på att glömma bort hur man älskar och beskriver sig själv som antifeminst i en intervju.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Den före detta Playboymodellen och stjärnan från TV-serien Baywatch går mot trenden och förklarar i en intervju med Stellar att hon anser sig vara antifeminist. Men inte nog med det, hon berättade också om sin oro över hur könsrollerna kommer att se ut då människor blir mer och mer “androgyna”:

“Män blir svagare i auktoritära miljöer; de behöver inte vara manliga. Och kvinnorna arbetar… vem tar hand om barnen? Jag får kanske ovett för det här, men jag betraktar mig själv som en antifeminist”.

Andersson själv har varit borta från rampljuset under en period och säger att det fick stå tillbaka när hon fick sina barn (vilka nu är 20 respektive 18 år). Barnen har hon med sin före detta make Tommy Lee vilka har haft delad vårdnad om dem.

“Självklart tror jag på att behandla människor lika, men män och kvinnor är olika av en orsak och de har väldigt viktiga, men olika, roller att spela”.

Förutom sin antifeminism är Pamela Andersson involverad i PETA och förespråkar en vegansk livsstil. Hon har också tillbringat mycket tid med Wikileaks Julian Assange under senare tid och det ryktas om att de två är ett par.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp