GMM #166: 68-generationen vill inte ens begrava sina föräldrar

UR DAGENS PROGRAM: Mats Qviberg säljer Metro för en krona och Magnus tipsar ägaren om hur tidningen kan skaka om Mediesverige. Det visar sig också att 68-generationen inte ens vill begrava sina döda, om de inte betalar för det själva. Det säger något om vår tid och hur vårt samhälle mår när man inser hur långt från det traditionella vi kommit. Men motreaktionen finns där. Med mera...

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).
– Stefan Andersson, Dom kallar oss pirater
– Lars Anders Johansson, Ligistliv

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp