DN kovänder (nästan) om kriminalitet och utlänningar

Visst är utlänningar överrepresenterade inom brottsstatistiken. Alternativmedia har sagt det länge men gammelmedia har lagt locket på och DN kanske mest tätslutande av alla. Men nu har det plötsligt blivit annat ljud i skällan.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Dagens Nyheter under Peter Wolodarskis ledning har klivit fram som en av de främsta pk-tidningarna i landet. Med den agendajournalistik man bedriver har man å ena sidan mörkat om massinvandringens konsekvenser samt angripit mer frispråkiga (och sanningssägande skribenter som Alice Teodorescu) om och om igen.

Nu har tidningen dock kommit på andra tankar enligt en ledarartikel som går ut på att det faktiskt är så att utlänningar är överrepresenterade i brottstatistiken och att det kanske till och med vore på sin plats med en ny undersökning som visar hur det står till idag. Nu tycker DN att det är “underligt” att det inte görs:

“Vad gäller flyktingströmmar har det hänt en del på tolv år. Det är klart att det är rimligt att förutsättningslöst undersöka till exempel vilka grupper som är över- respektive underrepresenterade och varför. Annars är det svårt att komma tillrätta med problemen och veta vilka motåtgärder som behövs.”

Samtidigt deklarerar man dock att invandring och kriminalitet inte hänger ihop på annat sätt än genom bristfällig integration. Hade bara utlänningarna som kommit en masse fått jobb (och inte bara tak över huvudet och mat på bordet samt fickpengar) så hade det inte varit några problem.

Därför kommer DN fortsatt att stå för massinvandring till Sverige.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp