Kortfattat

Amerikansk journalist: Sverige det läskigaste land jag någonsin besökt

Trots att han varit i flera diktaturer menar Tim Pool i sin senaste video att Sverige är det läskigaste land han besökt. Han beskriver ett land där folk inte vågar säga vad de tycker, och diskussionen stryps av en maktfullkomlig självutnämnd elit.

Den amerikanska journalisten Tim Pool blev känd för många svenska mediakonsumenter när han besökte vårt land tidigare i år. När han, efter att ha besökt Rosengård på dagtid, menade att rapporterna om Malmöghettot var överdrivna, hyllades han i svensk media.  När han sedan blev hotad och utkörd ur Rinkeby blev det annat liv i skällan…

Efter detta konstaterade Pool att Sverige hade stora problem med sin åsiktskorridor, och efter att ha fått uppleva det svenska medieklimatet där man förvanskade hans ord, förstod han att Sverige var riktigt illa ute.

Idag har Pool släppt en ny video, och detta med anledning av att han var en av runt 15 000 personer som hamnade i Svenska Institutets åsiktsregister och blockerades från deras @sweden-konto på Twitter.

I sin senaste video förklarar Pool att han besökt många länder, inklusive diktaturer, men att Sverige är — utan tvekan — det läskigaste (eng. creepy) land han besökt. Han berättar om ett land där folk är rädda för att säga vad de egentligen tycker, där offentlig diskussion helt saknas kring “känsliga ämnen” och där en myndighet nu ertappats med åsiktsregistrering och ett försök att stänga ute journalister och folk de anser tycker är “fel” från att kunna följa delar av deras verksamhet.

Den svenska regeringen med dess olika myndigheter, tillsammans med den svenska gammelmedian och kultursfären, fortsätter att skämma ut vårt land inför en internationell publik. Men det är samtidigt bra, då det betyder att allt fler får upp ögonen för vilket sjukt och repressivt samhälle Sverige har utvecklats till.

Tim Pool låter hälsa att han aldrig vill åka tillbaka till Sverige, men den svenska demokraturen lär inte kunna andas ut för det, då det finns gott om andra medborgarjournalister som tänker fortsätta gräva i deras smuts.

Annonser

9 kommentarer

Klicka här för att skriva en kommentar

Kommentera

 • Han skulle se under ytan, då hade han blivit riktigt rädd, vi är egentligen precis som Nord Korea vi skräms till tystnad i form av hot om att förlora jobbet, socialt så sviker vänner som inte vågar stå upp för vårt land. Och egentligen är vårt land utsatt för ett experiment av George Soros som äger media, verkar i banksystem, i Europa har hans lakejer startat upp speciella polisförband som är redo att ta över när den vanliga polisen inte klarar mer…

 • If you deliver just critics against the Swedish immigration policy that do not work, you are a nazi to them right there.
  If you are not a quasi communist, you are a right wing extremist. It doesn’t make any sense talking to this people, just look at the results. That is all that matters. And the results is that they have damage their country so much that I know personally a man that took work in Norway because he and all of his family agree on that his little daughter should not grow up in that place

 • Lagarna är skrivna av överheten för att skydda de rika mot de fattiga. Sverige har ett system där rika gode män kan ta över handikappades liv. Skriva testamente till sig själva när den handikappade inte kan förmedla sin vilja och får därefter hjälp av kammarkollegiet och rättsväsendet att genomföra sina brott. Kammarkollegiet är en myndighet som agerar hälare och godkänner falska testamenten. Men vill inte träffa de bestulna för att förklara.Tingsrätten i Kalmar får full bevisning om falskt testamente men då ser till att tjuven kommer undan. Har inte domstolar anmälningsplikt om de avslöjar brott? Eller är de satta att hjälpa brottslingar om dessa har etablissemanget med sig.? Åklagaren lägger ner trots bevisning. Sverige är verkligen skrämmande.

 • glöm aldrig potentialen i den svenska skolan då det gäller att anpassa unga individer till ett samhälle styrt likt en diktatur men med ytterligt sofistikerade “självkontroller” eller “självbevakning” så att stängsel och fängsel inte beövs för de flesta.
  Kanske borde vi hoppas på draghjälp från invandrade att öppna våra ögon. Radio Islam som ett exempel har fört en idog kamp som ögonöppnare. läs https://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tidning/schind.htm och begrunda.
  Hela svenska folket styrs mer eller mindre av hotet “antisemitism” som blivit ett verktyg i snart sagt alla sammanhang där det kan finnas anledning att krympa åsikskorridoren. När vi ändå är inne på förbjudet område så Googla “En tom säck kan inte stå”

 • Ja men han har ju helt rätt. Han är inte den förste utlandsjournalisten som kommit fram till samma konstaterande. Som fd svensk boende utomlands i 35 år är jag lika förvånad över att Sveriges befolkning accepterar att bli koloniserade av tredje världens islaminvånare…

  • haha så gävla rätt de tar över skoler och arbetsplatser och säger man emot och ber dem följa lagar och regler då är man rasist.
   Så trött på på invandrare och deras högljudda kulturer.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!