Amerikansk journalist: Sverige det läskigaste land jag någonsin besökt

Trots att han varit i flera diktaturer menar Tim Pool i sin senaste video att Sverige är det läskigaste land han besökt. Han beskriver ett land där folk inte vågar säga vad de tycker, och diskussionen stryps av en maktfullkomlig självutnämnd elit.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Den amerikanska journalisten Tim Pool blev känd för många svenska mediakonsumenter när han besökte vårt land tidigare i år. När han, efter att ha besökt Rosengård på dagtid, menade att rapporterna om Malmöghettot var överdrivna, hyllades han i svensk media.  När han sedan blev hotad och utkörd ur Rinkeby blev det annat liv i skällan…

Efter detta konstaterade Pool att Sverige hade stora problem med sin åsiktskorridor, och efter att ha fått uppleva det svenska medieklimatet där man förvanskade hans ord, förstod han att Sverige var riktigt illa ute.

Idag har Pool släppt en ny video, och detta med anledning av att han var en av runt 15 000 personer som hamnade i Svenska Institutets åsiktsregister och blockerades från deras @sweden-konto på Twitter.

I sin senaste video förklarar Pool att han besökt många länder, inklusive diktaturer, men att Sverige är — utan tvekan — det läskigaste (eng. creepy) land han besökt. Han berättar om ett land där folk är rädda för att säga vad de egentligen tycker, där offentlig diskussion helt saknas kring “känsliga ämnen” och där en myndighet nu ertappats med åsiktsregistrering och ett försök att stänga ute journalister och folk de anser tycker är “fel” från att kunna följa delar av deras verksamhet.

Den svenska regeringen med dess olika myndigheter, tillsammans med den svenska gammelmedian och kultursfären, fortsätter att skämma ut vårt land inför en internationell publik. Men det är samtidigt bra, då det betyder att allt fler får upp ögonen för vilket sjukt och repressivt samhälle Sverige har utvecklats till.

Tim Pool låter hälsa att han aldrig vill åka tillbaka till Sverige, men den svenska demokraturen lär inte kunna andas ut för det, då det finns gott om andra medborgarjournalister som tänker fortsätta gräva i deras smuts.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp