Kortfattat

Nationalister agerar: Åker ned till Medelhavet för att stoppa “flyktingbåtarna”

Politikerna har svikit oss sedan länge. Nu tar nationella saken i egna händer för att stoppa invasionen av Europa.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Den identitära rörelsen lanserar en ny slagkraftig kampanj där man på allvar vill försöka stoppa invasionen av Europa. För några dagar sedan gjorde man sin första aktion när man försökte stoppa en av de många flyktingsmugglarbåtarna, något som ledde till att aktivisterna – inklusive journalisten Lauren Southern – greps.

Detta var dock bara startskottet, och nu vill man köpa in båtar och utrustning för att rent praktiskt göra vad man kan för att stoppa invasionen. Kampanjen går under det passande namnet “Defend Europe” – Försvara Europa.

Läs mer om kampanjen och hur du kan bida på defend-europe.org.

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!