Kaos vid skolan som fick pris för sitt mottagande av flyktingungdomar… igen

Åter igen har Värnhemsskolan i Malmö drabbats av våld. Allt sedan skolan tog emot en stor andel utlänningar 2015 har det gått utför. Frågan är om det ena har med det andra att göra?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Värnhemsskolan i Malmö tog sitt ansvar 2015 och välkomnade mängder av invandrare från MENA-regionen. De var så goda att de till och med fick ta emot “Skolornas fredspris” ur kungens hand. Vad hände sedan?

Tvärt emot löften om berikning och alla de vinster som politiker och krönikörer hävdar kommer som ett brev på posten när man fyller på med utlänningar, så gick det åt rakt motsatt håll.

Numera har man satt upp taggtråd och anställt ordningsvakter eftersom våldet eskalerat och är ständigt närvarande. Förra året, i november, tvingades skolledningen stänga skolan under två dagar och bara här om dagen drabbade två grupper samman i skolan. När polisen ingrep överfölls också de.

Den klarsynte kan konstatera att Värnhemsskolan i det lilla påminner om Sverige i det stora. Frågan är då om lösningen för Malmöskolan är fler utlänningar? Med tanke på att politikerna menar att mer invandring och mer mångkultur är lösningen för Sverige borde det ju vara så.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp