GMM #157: Anföll Nordisk Ungdom verkligen flyktingbarn och gamla tanter?

Magnus tittar närmare på vad som hände på Mynttorget i Stockholm i helgen – dels utefter filmen som släppts men också vis av erfarenhet – och ser ett mönster upprepa sig. Visdom borde han ha skaffat en del, han fyller trots alla 40 år idag också. 27 av dessa år har han varit en del av den nationella folkrörelsen och med detta innanför västen passar han på att åter igen förklara varför det faktiskt är goda tider vi lever i.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Musik i programmet (kan vara bortklippt av rättighetsskäl).

– Skrewdriver, Pride of a Nation

Denna podcast publiceras här av Motgift.nu men samtliga åsikter som yttras är personernas egna. Vill du läsa mer om vad Motgift är, och hur även du kan publicera egna podcasts via Motgift, läs “Vad är Motgift?“.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp