Kortfattat

Nordisk Ungdom attackerade fredliga demonstranter… eller?

Nordisk Ungdom protesterade mot Migrationsverkets nya praktik. Men attackerade de verkligen de svenskfientliga?
När Nordisk Ungdom dök upp på Mynttorget i Stockholm för att stå upp för Sverige och svenskarna blev det oroligt. Gammelemedia var snabba med att tala om "attack" och "angrepp". Frågan är väl vad som egentligen hände?

Igår, söndagen den sjunde maj, anordnades det en demonstration på Mynttorget i protest mot att Migrationsverket ska börja avsluta så kallade barns ärenden först efter att de fyllt 18 år. Med en stor banderoll med texten ”No human is illegal” på sitt Facebook-event framgår det tydligt att det, som vanligt, är människor på den yttersta vänsterkanten som anordnar dylika manifestationer.

Nordisk Ungdom bestämde sig för att inte låta dem stå oemotsagda. Ett 30-tal aktivister begav sig dit och visade att det finns svenskar som vägrar knyta näven i fickan när vänstern om och om igen sprider sin dynga på gator och torg. Etablerad media har gått i taket och skriver om hur ”fredliga demonstranter” bråkade med Nordisk Ungdom. Ja, en sådan rubrik skrev verkligen Aftonbladet helt ogenerat.

Huruvida detta var en brutal attack mot helt oskyldiga demokrater, eller om ökända vänsterextremister var där kan du själv bedöma efter att ha sett Nordisk Ungdoms film från aktionen. Men alldeles oavsett skall vänstern aldrig få stå oemotsagda när de öppet ägnar sig åt landsförräderi.

Annonser

3 kommentarer

Klicka här för att skriva en kommentar

Kommentera

 • Problemet med att vifta runt är ju att ni får svårare att finna sympatisörer bland vanligt folk.
  Vet inte om det är något ni bryr er om eller inte.

  • Det är inte sant. Många blir snarare inspirerade till att gå med.
   Vadå “vifta runt”? Mer sånt här behövs.

 • Jo. Det är viktigt att de inte får stå oemotsagda i en demokrati, men man ska inte störa deras demonstration genom att skrika eller bete sig dumt. Det är förargelseväckande beteende som kan lagföras.

  Man kan dela ut flygblad om exakt hur de ljuger etc. men göra det med respekt utan att störa någon. Att filma är utmärkt. Sker det en attack har man bildbevis till polisen som kan lagföra den som bryter mot lagen.

  Om en kopia av den filmen hamnar på nätet är det dessutom bra för rörelsen som på så vis kan motbevisa medias vanliga lögner. På så vis gör sig dessutom medierna allt mer irrelevanta. Folk gillar nämligen inte lögnare och säger då upp sina prenumerationer på lögntidningarna.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Skaffa tröjan!

Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer

Senaste filmklipp

Varning för falska nyheter!

Varning för falska nyheter!

 

Tro inte på gammelmedias lögner! Gör som mer än 6000 andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. 

Det är helt gratis och du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Du är nu uppskriven på nyhetsbrevet - välkommen!