Nordisk Ungdom attackerade fredliga demonstranter… eller?

Nordisk Ungdom protesterade mot Migrationsverkets nya praktik. Men attackerade de verkligen de svenskfientliga?
När Nordisk Ungdom dök upp på Mynttorget i Stockholm för att stå upp för Sverige och svenskarna blev det oroligt. Gammelemedia var snabba med att tala om "attack" och "angrepp". Frågan är väl vad som egentligen hände?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Igår, söndagen den sjunde maj, anordnades det en demonstration på Mynttorget i protest mot att Migrationsverket ska börja avsluta så kallade barns ärenden först efter att de fyllt 18 år. Med en stor banderoll med texten ”No human is illegal” på sitt Facebook-event framgår det tydligt att det, som vanligt, är människor på den yttersta vänsterkanten som anordnar dylika manifestationer.

Nordisk Ungdom bestämde sig för att inte låta dem stå oemotsagda. Ett 30-tal aktivister begav sig dit och visade att det finns svenskar som vägrar knyta näven i fickan när vänstern om och om igen sprider sin dynga på gator och torg. Etablerad media har gått i taket och skriver om hur ”fredliga demonstranter” bråkade med Nordisk Ungdom. Ja, en sådan rubrik skrev verkligen Aftonbladet helt ogenerat.

Huruvida detta var en brutal attack mot helt oskyldiga demokrater, eller om ökända vänsterextremister var där kan du själv bedöma efter att ha sett Nordisk Ungdoms film från aktionen. Men alldeles oavsett skall vänstern aldrig få stå oemotsagda när de öppet ägnar sig åt landsförräderi.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp